Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 iun 2010 - Anul XV, nr. 146 (4437)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Paradă moto şi un monopost de Formula 1 la Salonul Auto Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură organizează în parteneriat cu Shopping City Suceava a noua ediţie a Salonului Auto Bucovina. Evenimentul va avea loc în parcarea Shopping City şi se va desfăşura în perioada 24 – 27 iunie 2010. Potrivit organizatorilor, vizitatorii salonului auto de anul acesta vor avea parte de o premieră, având în vedere că pe lângă cele 55 de modele ale celor 20 de mărci prezente va fi expus şi un monopost de Formula 1, respectiv un Renault R30 de 1.000 CP.

De precizat că Salonul Auto Bucovina este specializat în autoturisme, autoturisme de teren, microbuze, autocare, vehicule utilitare uşoare, autocamioane, biciclete, motorete, scutere, ATV-uri, motociclete, echipamente şi accesorii pentru autovehicule, echipamente şi aparatură pentru service auto, piese şi accesorii auto; Car Audio & Security, tuning, închirieri auto, şcoli de şoferi, echipamente şi aparate pentru sport şi agrement etc..

Salonul va putea fi vizitat de joi până sâmbătă, între orele 10:00 şi 19:00, şi duminică între orele 10:00 şi 16:00. Pe perioada evenimentului vor avea loc şi demonstraţii de karting şi sesiuni de drive test cu modelele participante la expoziţie.

 

200 de motociclişti vor participa la o paradă pe străzile Sucevei

Tot în cadrul Salonului Auto Bucovina, sâmbătă după-amiază, peste 200 de motociclişti de la cluburile din judeţele Moldovei vor face demonstraţii moto. Motocicliştii se vor opri în parcarea Shopping City după ce vor participa la o paradă pe străzile Sucevei. Parada va începe în jurul orei 14:00, când cei 200 de motociclişti vor pleca din parcarea Shopping City spre cartierul Burdujeni, după care se vor întoarce pe Calea Unirii spre centrul Sucevei, apoi spre ieşirea din Suceava spre Fălticeni, după care se vor deplasa pe bulevardele Gavril Tudoraş şi Corneliu Coposu din cartierul Obcini. De aici, parada motocicliştilor se va deplasa pe traseul bulevardul George Enescu, strada Universităţii, bulevardul Ana Ipătescu, iar la final motocicliştii se vor întoarce în parcarea Shopping City.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Paradă moto şi un monopost de Formula 1 la Salonul Auto Bucovina.
 Vizualizări articol: 1632 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Paradă moto şi un monopost de Formula 1 la Salonul Auto Bucovina5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   TARE trimis de
(25 iun 2010, 10:25:23
ASTA DA !! SUPER !! DEABIA SA-I VAD!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei