Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 iun 2010 - Anul XV, nr. 146 (4437)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Ton imperativ

Donţu: „Guvernul ar trebui să-şi reconsidere urgent decizia de a elimina subvenţiile la încălzire”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene a PSD, Ovidiu Donţu, crede că Guvernul ar trebui să-şi reconsidere „de urgenţă” decizia de a elimina subvenţiile la încălzire. Donţu a arătat că în iarna care vine milioane de români „vor trece cea mai dramatică perioadă din ultimii 20 de ani” în cazul în care pe lângă diminuările pensiilor şi salariilor bugetarilor se va recurge şi la eliminarea subvenţiilor la încălzire. „PSD atrage atenţia că orice discuţie despre efectele sociale ale eliminării subvenţiei la încălzire pe fondul tăierii pensiilor şi a salariilor este o discuţie care nu a fost comunicată de Guvern în mod corect cetăţenilor. Guvernul ar trebui de urgenţă să-şi reconsidere decizia de a elimina subvenţiile la încălzire. Milioane de români vor trece cea mai dramatică perioadă din ultimii 20 de ani după tăieri de pensii şi salarii, concedieri, creşteri de taxe şi acum

 eliminarea subvenţiei la încălzire. Este prea mult. Mi se pare inadmisibil ca Guvernul să nu comunice preţul la încălzire începând cu toamna acestui an şi să trăiască în minciună. Era o chestiune de bun-simţ să anunţe public tăierea subvenţiilor la încălzire tocmai pentru ca oamenii să-şi poată face un buget, să poată să calculeze dacă-şi pot permite sau nu încălzirea la iarnă”, a declarat Donţu.

 

„TVA şi cota unică vor creşte până în martie 2011”

Preşedintele executiv al PSD Suceava a mai spus că „dezastrul acestei guvernări” va continua în primăvara anului viitor, când se va majora Taxa pe Valoarea Adăugată şi cota unică de impozitare.

„Avem informaţia certă că până în martie 2011 TVA şi cota unică vor creşte. Se va da vina pe unii miniştri, pe rezistenţa din sistem, se va da vina pe opoziţie, dar Traian Băsescu şi PD-L nu-şi vor asuma nici o vină”, a spus Donţu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donţu: „Guvernul ar trebui să-şi reconsidere urgent decizia de a elimina subvenţiile la încălzire”.
 Vizualizări articol: 727 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Donţu: „Guvernul ar trebui să-şi reconsidere urgent decizia de a elimina subvenţiile la încălzire”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei