Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 iun 2010 - Anul XV, nr. 146 (4437)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Condiţionare

De vânzarea apartamentelor ANL existente depinde construirea altora noi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Realizarea a 80 de noi locuinţe ANL pentru tineri, în zona Metro, este condiţionată de vânzarea cât mai rapidă a cât mai multor locuinţe ANL date în folosinţă de cel puţin un an.

“Am primit o adresă oficială din partea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, prin care ni se spune că, în funcţie de numărul de locuinţe ANL pe care le vom vinde şi vom trimite banii la Bucureşti, vom avea prioritate la finanţarea celorlalte 80 de apartamente ANL pe care le avem prinse pentru etapa a II-a în zona Metro. Noi avem 168 de apartamente ANL care pot fi scoase la vânzare, pentru care s-au depus deja 44 de solicitări de cumpărare a lor”, a declarat, ieri, primarul Sucevei, Ion Lungu.

Dacă anul trecut, preţul de vânzare a locuinţelor ANL era stabilit de primărie, prin intermediul unui evaluator, anul acesta nu mai este valabilă respectiva metodă de calcul, fiind dată o nouă metodologie de calcul, stabilită de către Guvern, în care valoarea de înlocuire a apartamentului este de 407 euro pe mp.

“În perioada următoare vom face din nou măsurători ale apartamentelor pentru care s-au depus solicitări de achiziţionare. Vom fi foarte operativi, astfel încât să trecem în cel mai scurt timp la vânzarea acestor apartamente, să ne reţinem 1% din valoarea de vânzare a locuinţelor şi să creăm un fond pentru începerea lucrărilor de construire a celorlalte 80 de apartamente”, a adăugat Lungu, care speră ca cele cinci blocuri noi să fie finalizate anul viitor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De vânzarea apartamentelor ANL existente depinde construirea altora noi.
 Vizualizări articol: 1118 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
De vânzarea apartamentelor ANL existente depinde construirea altora noi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SperMata degeaba Lungule! trimis de
(25 iun 2010, 10:44:37
Speri matale degeaba Lungule ca vei construi cele 5 blocuri anul viitor din banii obtinuti din vanzarea actualelor blocuri si ca va mai cumpara cineva vreo locuinta ANL. Avand in vedere ca pretul este de 407 euro/mp pentru un bloc care a trecut de 5 ani de existenta si caruia deja ii cad plafoanele si tencuielile exterioare, coroborat cu faptul ca in loc de 57-58 mp cat are utili un apartament cu 2 camere din zona Burdujeni, viitorul proprietar trebuie sa plateasca pentru aproape 80 de mp (in care sunt incluse si suprafetele indivizibile), nu stiu daca se va arunca cineva sa dea 80X407= 32056 euro fara alte taxe pe un apart intr-un cartier obscur si pe un apart de slaba calitate si fara izolatie sau alte imbunatatiri. La acest pret se mai adauga si cateva mii de euro care trebuie investiti pentru a aduce apart la stadiul unuia nou. Un apart nou de suprafata chiar mai mare in oras costa undeva la 45-50 mii euro. Asa ca faceti socoteala daca se merita cumparate sau nu.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei