Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 iun 2010 - Anul XV, nr. 128 (4419)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Distracţie

Elena Gheorghe sau Desperados vor cânta de Zilele Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zilele municipiului Suceava vor fi marcate şi anul acesta de o mulţime de manifestări cultural-artistice, inclusiv spectacole de muzică populară şi uşoară, dar bugetul alocat evenimentului este unul de criză, de maxim 50.000 lei.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus că, “într-o perioadă de austeritate, şi programul manifestărilor dedicate zilelor oraşului este de austeritate, dar evenimentul trebuie marcat, într-un fel sau altul”.

Evenimentele dedicate Zilelor Sucevei vor avea loc în zilele de 24 şi 25 iunie, adică joi şi vineri, prima zi fiind dedicată muzicii populare, în timp ce a doua zi vor avea loc concerte de muzică uşoară.

Seria manifestărilor va începe joi, 24 iunie, ora 09.00, cu o expoziţie de fotografie pe holul primăriei - “Suceava de ieri”, realizată în colaborare cu Arhivele Naţionale.

La ora 13.30, pe esplanada Casei de Cultură va avea loc deschiderea oficială a “Târgului de Sânziene”, urmată de un concert al Fanfarei Primăriei Suceava.

De la ora 15.00, tot pe esplanadă vor avea loc festivităţile de premiere a “Cuplurilor de Aur” care au împlinit 50 de ani de căsătorie, a echipei de volei CSM – LPS Suceava şi a elevilor olimpici din municipiul Suceava.

Programul de distracţie pe ritmurile muzicii populare va începe în jurul orei 16.00 cu formaţia “Balada”, coordonată de profesorul George Sârbu, urmată apoi de spectacolul “De la noi din Bucovina”, cu formaţii de amatori din localităţile Sf. Ilie, Moara, Bosanci, Mihoveni, Mălini, Părteşti şi Fundu Moldovei.

De la ora 18.00, pe scenă vor urca membrii Ansamblului Ciprian Porumbescu şi o serie de cunoscuţi interpreţi de muzică populară – Margareta Clipa, Laura Lavric, Sorin Filip, Dana Dăncilă, Gheorghe Finiş, Lucica Păltineanu, Rodica Andronic, Viorica Macovei, Angelica Flutur, Adriana Bucevschi, Gheorghe Rotaru şi Alexandru Brădăţan.

 

“Am cazanul meu” sau “Balkan girls”

Cea de-a doua zi a manifestărilor dedicate Zilelor Sucevei va continua cu Târgul de Sânziene, iar de la ora 16.00, tinerele talente sucevene, din cadrul Palatului Copiilor, Colegiului Naţional „Petru Rareş”, Colegiului Naţional de Artă „Ciprian Porumbescu” şi alţi interpreţi locali vor participa la spectacolul “Cântă Suceava”.

Între orele 19.00 – 21.00, pe scena Zilelor Sucevei vor urca formaţii de pop şi rock din judeţ – GHG din Gura Humorului, Odyssey din Suceava şi Arhaic, din Câmpulung Moldovenesc.

Invitaţii serii vor fi simpaticii membri ai trupei Desperados, cu a lor binecunoscută melodie “Am cazanul meu”, sau frumoasa interpretă Elena Gheorghe, reprezentanta României la o ediţie anterioară a Eurovisionului, cu melodia “Balkan girls”. La finalul concertului nu vor lipsi focurile de artificii.

Pentru iubitorii de muzică folk, şi anul acesta va avea loc festivalul “La Suceava în Cetate”, între orele 20.00 – 24.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elena Gheorghe sau Desperados vor cânta de Zilele Sucevei.
 Vizualizări articol: 718 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Elena Gheorghe sau Desperados vor cânta de Zilele Sucevei3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ?? trimis de
( 3 iun 2010, 11:16:16
da Recolciuc nu cinta?? Pai ce zilele sucevei is astea, fara recolciuc?? Auceti-i pe Desperados, ca solistu e sucevean de-al nostru, mai lasati-ne cu Lenuta aia !
1.1  RE: ?? trimis de
( 3 iun 2010, 14:31:07
Recolciuc s/a insurat si este plecat in luna de miere.
1.2  RE: ?? trimis de
( 3 iun 2010, 21:11:45
Scuzati-ma,cine este Recolciuc asta?Cumva cel care duhneste a alcool toata ziua si figureaza ca angajat la fabrica de bere?Daca da,"merita" sa cante"este un adevarat" VIP !De mahala!
2.   Sarbatoare trimis de
( 3 iun 2010, 12:03:59
la asa vremuri, se cheltuie banii aiurea......strazile sunt cum sunt si noua ne arde iar de nebunia ce se face in centrul orasului........macar mutati aceste distractii , sus la cetate, ca nu stiu, zau , cui ii mai arde de asa ceva.......
3.   Mai fecm haz de necaz ILONA !!! trimis de
( 3 iun 2010, 12:37:50
daca anici nu mai radem putin suntem ca niste roboti...
4.   DESPERADO formatie de country-rock din Cluj. trimis de
( 3 iun 2010, 15:58:20
Sandy Deac are origini din Ilisesti.
5.   Mai usor cu "fata popii" trimis de
( 3 iun 2010, 21:07:24
Fata popii ar putea canta la Suceava!Aceasta "Celine Dion" a Romaniei ce s-a facut de KKO la Eurovision,o sa ne-incante cu melodia clasata pe un loc retrogradabil."Frumos",pe cand un recital cu "avortonul" din Caransebes sau "matracuca" Roxi manelista ?Dragaica de austeritate dom' primar,scutiti-ne anul acesta de sarmalele si apa minerala pe care o donati electoral pelerinilor osteniti de drumul facut,va rog frumos!Daca nu se poate,faceti-o,dar fara sa declarati in presa donatia,o sa fie primit la Dumnezeu,altfel,totul este in zadar.Va reamintesc,Biblia spune:"oferiti in numele MEU,fara lauda...sa nu stie stanga ce face dreapta"!
6.   Elenaaa trimis de
( 3 iun 2010, 22:00:22
Daaaaa Elena super voce...stie sa faca atmostfera si canta LIVE!!!Merita vazuta!!!Elena vrem Elena!
7.   La cum e imbracata trimis de
( 4 iun 2010, 09:05:52
zici ca e ultima cooarda

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei