Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 mai 2010 - Anul XV, nr. 120 (4411)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Inaugurare

Info Kids - un radio al Palatului Copiilor, pentru copii

Ideea înfiinţării unui post de radio pentru copii este mai veche şi s-a conturat cu sprijinul cadrelor didactice de la Palatul Copiilor, al nostru, al copiilor şi al colaboratorilor din diverse domenii, care în momentul de faţă sunt realizatori ai unor emisiuni. Sâmbătă, 22 mai, proiectul s-a materializat şi visul copiilor de a avea un radio al lor a devenit realitate. Entuziaşti dar emoţionaţi, ne-am întâmpinat oaspeţii. „A fost o muncă de echipă, care a solicitat documentare, o minimă dotare şi, de ce nu, dorinţa de a face ceva pentru copiii, care în loc să stea pe internet navigând de multe ori fără să ştie ce caută, noi să le oferim posibilitatea ca accesând www.pacosv.ro să audă ceea ce-i interesează. Muzică bună, de ieri şi de azi, ştiri de interes pentru copii dar şi pentru alte categorii de ascultători. Este un radio nonprofit, însă vrem ca prin ceea ce difuzăm, cei care ne ascultă să aibă mult de câştigat”, a spus profesor Victor Şutac, directorul Palatului Copiilor, manager al postului de radio.

 

Programul Info Kids

De luni până sâmbătă, ascultătorii noştri au la dispoziţie emisiuni interesante, realizate de nume sonore.

Luni, între orele 10:30-11:40, puteţi asculta “English my way”, realizator prof. Otilia Ciubotaru, iar între orele 15:00-16:00, “Călătorie în Univers”, realizator prof. Dimitrie Olenici.

Marţi, între orele 10:00-11:00, vă invităm să audiaţi “Rubrica sportivă”, realizatori prof. Sorin Rîmbu şi prof. Gheorghe Pricop, iar în intervalul orar 15:00-16:00, puteţi asculta emisiunea “Paşi în timp. Istoria lumii”, realizator prof. Cezar Cramariuc.

Miercuri, postul de radio oferă ascultătorilor, de la ora 10:30 la ora 11:30, emisiunea “Să trăim sănătos”, realizator prof. Traian Chilimon. Miercuri după-amiază, între orele 16:30-17:30, puteţi asculta „Nu violenţei”, realizatori inspector Ileana Iacob şi inspector Ionuţ Epureanu.

Joi, între orele 10:00 şi 11:00, postul de Radio InfoKids vă oferă emisiunea “Muzica de ieri şi de azi”, realizator profesor Mihai Lungoci, iar după-amiază, Brînduşa Sorina Bialy prezintă emisiunea “Copilul, pledoarie pentru viitor”, între orele 15:00 – 15:30.

Vineri, între orele 10:00-11:30, vă este prezentată emisiunea “La frontierele cunoaşterii”, realizator Mircea Nanu Muntean, iar sâmbătă, între orele 10:00-13:00, puteţi asculta o emisiunerealizată de membrii cercului Redacţie presă-radio-TV, coordonator prof. Mihaela Buculei.

La  acest cerc, s-au remarcat Iulian Atănăsoae, care este şi inginerul de sunet, Magda Cimbru, Daniela Stanciuc, Cosmin Filipiuc, Ioana Andrei şi Iustin Buculei. Şi pentru că sâmbătă deja suntem în weekend, pentru a afla ceva din lumea cuvintelor, de la ora 17:00 la ora 18:00, vă invităm să ascultaţi o emisiune interesantă cu titlul “Magia cuvintelor”, realizată de prof. Dorina Rîmbu. În baza parteneriatelor încheiate cu instituţiile cu care colaborăm, desfăşurăm şi altfel de activităţi în care sunt implicaţi elevi de la cercurile care funcţionează în cadrul Palatului Copiilor. Vă aşteptăm la adresa www.pacosv.ro.

Membrii Cercului Redacţie presă, radio-TV

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Info Kids - un radio al Palatului Copiilor, pentru copii.
 Vizualizări articol: 1097 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Info Kids - un radio al Palatului Copiilor, pentru copii4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei