Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 mai 2010 - Anul XV, nr. 120 (4411)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Frontieră

Contrabandişti de ţigări, descoperiţi cu aparatul de vedere pe timp de noapte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri din zona Vicov s-au ales cu dosare penale după ce, duminică noapte, au fost descoperiţi cu un transport de ţigări de contrabandă de poliţiştii de frontieră. Mai precis, în noaptea de duminică spre luni,  un echipaj din cadrul Sectorului Siret a observat cu ajutorul unui aparat de supraveghere pe timp de noapte, în imediata apropiere a frontierei de stat, două persoane care transportau colete voluminoase.

Cei doi, tinerii Andrei G., în vârstă de 19 ani, din Vicovu de Jos, respectiv Dumitru U., de 18 ani, din Vicovu de Sus, au fost reţinuţi şi identificaţi la aproximativ cinci sute de metri de frontieră, loc unde echipajul a descoperit şi un autoturism marca Mercedes. Continuând cercetările în zonă, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunse în vegetaţia înaltă, la aproximativ 100 de metri de autoturism, şase colete ambalate în folie neagră, care conţineau 3.000 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană marca Viceroy, în valoare de peste 12.000 lei.

Purtătorul de cuvânt de la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar Ilie Poroch-Seriţan, a precizat că tinerilor le-au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la contrabandă, cercetările fiind continuate în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Tot în weekend, poliţiştii de frontieră sireteni au descoperit într-un Renault Megane condus de localnicul Daniel U., de 33 de ani, 2.500 de pachete de ţigări marca More, bunuri pentru care şoferul nu a putut prezenta documente legale de provenienţă. Ţigările, în valoare de aproximativ 10.500 lei, au fost ridicate în vederea confiscării de Garda Financiară Suceava, care l-a sancţionat contravenţional pe tânăr cu amendă de 50.000 lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contrabandişti de ţigări, descoperiţi cu aparatul de vedere pe timp de noapte.
 Vizualizări articol: 658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Contrabandişti de ţigări, descoperiţi cu aparatul de vedere pe timp de noapte3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei