Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 mai 2010 - Anul XV, nr. 108 (4399)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rezultate

Cinci premii, câştigate cu doi cai de la Herghelia Rădăuţi la “Cupa Decebal”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Frumoşii cai de la Herghelia Rădăuţi şi-au demonstrat încă o dată valoarea, la primul concurs hipic la care au participat anul acesta - “Cupa Decebal”, organizată cu ocazia inaugurării noii baze hipice de la Hemeiuşi (Bacău).

Direcţia Silvică Suceava, care a participat cu doi cai şi trei călăreţi la acest concurs, a obţinut trei premii I, un premiu III şi locul 5 la cursele de obstacole de la juniori.

Două dintre cele trei premii I au fost obţinute de jocheul Iulian Nistor, iar unul de Costică Hâj, de la Clubul Sportiv Ecvestru Rădăuţi, în vreme ce caii participanţi la competiţii au fost „Non-Stop”, un cal de sport românesc care şi-a demonstrat valoarea şi frumuseţea la o mulţime de competiţii, precum şi „Ionel”, care a uimit o mulţime de oameni prin săriturile pe care le face, în ciuda staturii sale joase.

“Pepiniera Rădăuţi şi-a demonstrat încă o dată valoarea, în condiţiile în care majoritatea competitorilor erau cai de talie înaltă, aduşi din afară, crescuţi special pentru a fi performanţi la cursele cu obstacole, în vreme ce caii noştri au o talie mult mai joasă. E ca o confruntare între uriaşi şi pitici, dar uite că piticii şi-au demonstrat valoarea”, a declarat Cristian Tomniuc, şeful Biroului de Vânătoare şi creştere a cailor de rasă din cadrul Direcţiei Silvice Suceava.

Caii care au reprezentat Suceava la competiţia hipică din Bacău au fost admiraţi şi de prima doamnă a ţării, Maria Băsescu, soţia preşedintelui României, originară din municipiul Suceava, care a participat la inaugurarea noii baze hipice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci premii, câştigate cu doi cai de la Herghelia Rădăuţi la “Cupa Decebal”.
 Vizualizări articol: 1313 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci premii, câştigate cu doi cai de la Herghelia Rădăuţi la “Cupa Decebal”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei