Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 mai 2010 - Anul XV, nr. 104 (4395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Proiecte

Reprezentanţii Grupurilor de Acţiune Locală din Suceava s-au specializat în Italia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reprezentanţi ai mai multor primării, membre ale Grupurilor de Acţiune Locală din judeţ, s-au specializat, în Italia, în promovarea şi gestionarea proiectelor care pot fi finanţate prin programul european Leader. Cursurile au avut loc în luna aprilie în localitatea Civitgella Roveto din regiunea italiană Abruzzo şi au avut ca scop formarea de specialişti pentru programele comunitare, în special Axa de finanţare Leader din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală.

Din delegaţia din judeţul Suceava au făcut parte reprezentanţi ai Grupurilor de Acţiune Locală Bazinul Dornelor, Fălticeni, Valea Sucevei şi Bucovina de Munte (zona Câmpulung Moldovenesc). Pe parcursul a şase zile, reprezentanţii administraţiei publice din judeţul Suceava au participat la cursuri de instruire pentru a putea gestiona programe Leader, iar la final au primit certificări în acest domeniu de activitate.

Specializările din Italia au fost făcute de către Comunitatea Vale Roveto şi Grupul de Acţiune Local Marsica, care au cu judeţul Suceava un parteneriat cu o vechime de peste şase ani. Grupurile de Acţiune Locală, înfiinţate prin programul Leader, sunt structuri ce reprezintă  parteneriate public – private, constituite din reprezentanţi ai sectorului public, privat şi civil, desemnaţi dintr-un teritoriu rural omogen şi care vor implementa o strategie integrată pentru dezvoltarea unei zone. Prin Axa Leader se pot finanţa atât elaborarea cât şi implementarea de proiecte pentru dezvoltarea comunităţilor rurale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reprezentanţii Grupurilor de Acţiune Locală din Suceava s-au specializat în Italia.
 Vizualizări articol: 606 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Reprezentanţii Grupurilor de Acţiune Locală din Suceava s-au specializat în Italia5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei