Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 mar 2010 - Anul XV, nr. 72 (4363)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De astăzi, la prânz

Rădăuţenii rămân fără apă caldă şi căldură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Furnizarea apei calde, a energiei termice în apartamentele racordate la reţeaua municipiului Rădăuţi se sistează, astăzi, de la orele 12,00, chiar dacă  deliberativul rădăuţean a avizat pozitiv ieri seară, după o şedinţă de aproape patru ore, un proiect de hotărâre de Consiliu Local care viza tocmai acest lucru.

Mai exact, proprietarii firmei furnizoare de gaz, SC Nord Gaz, nu au fost mulţumiţi de decizia luată în Consiliu Local, întrucât ei doreau şi un angajament scris de plată în termenul stabilit, a declarat directorul tehnic al firmei amintite, Ilie Ursulean.

Ieri, la şedinţa de Consiliu Local s-au dezbătut trei proiecte care priveau întreruperea sau nu a furnizării gazului metan şi a iluminatului public şi eşalonarea datoriilor către SC Servicii Comunale.

Deşi primarul Aurel Olărean s-a opus acestor proiecte, totuşi consilierii au decis, prin vot secret, „asigurarea efectuării plăţii către SC Servicii Comunale SA Rădăuţi a sumei de 358.031,8 lei, reprezentând contravaloarea facturilor emise pentru serviciul de iluminat public”, cu scorul de 11 voturi la patru.

În cazul proiectului care prevede „asigurarea efectuării plăţii către SC Servicii Comunale SA Rădăuţi a sumei de 1.000.000 de lei până la data de 31.03.2010 din facturile restante în valoare de 5.117.792,75 de lei în vederea achitării de către SC Servicii Comunale SA Rădăuţi a debitelor restante către SC Nord Gaz SRL, pentru a evita întreruperea furnizării gazului metan la centrala termică a municipiului Rădăuţi”, voturile au fost identice, 11-4.

Aceeaşi situaţie a fost şi la cel de-al treilea proiect, pentru aprobarea graficului de eşalonare a datoriilor Primăriei Municipiului Rădăuţi către SC Servicii Comunale SA, precum şi asigurarea efectuării plăţii conform graficului, de către primarul municipiului Rădăuţi, în calitate de ordonator de credite, iar voturile au fost 12 pro şi trei împotrivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rădăuţenii rămân fără apă caldă şi căldură.
 Vizualizări articol: 1780 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Rădăuţenii rămân fără apă caldă şi căldură5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   OLAREAN trimis de
(27 mar 2010, 14:57:46
Ai devenit primar in radauti sa distrugi orasul dece nu iti dai demisia ? Eu zic ca e mai bine sa ne lasi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei