Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 mar 2010 - Anul XV, nr. 69 (4360)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Finalizare

Strada Nicolae Bălcescu va fi deschisă de luni circulaţiei rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Strada Nicolae Bălcescu, din centrul municipiului Suceava, va fi deschisă în întregime circulaţiei rutiere de luni dimineaţă.

Circulaţia rutieră pe strada Nicolae Bălcescu a fost închisă în urmă cu o săptămână, pe porţiunea cuprinsă între intersecţia cu bulevardul Ana Ipătescu şi intersecţia cu strada Ştefan cel Mare, pe zona respectivă fiind începute lucrările de reabilitare.

Pe porţiunea respectivă, strada a fost puternic afectată de lucrările ISPA de montare a unei noi conducte de canalizare, efectuate anul trecut, de atunci, circulaţia rutieră fiind un adevărat calvar din cauza gropilor formate în şanţurile astupate doar cu balast.

Lucrările de betonare a străzii Nicolae Bălcescu au fost terminate ieri seară, la o săptămână de la începerea lor, când echipele firmei Pfeiffer au turnat beton şi pe porţiunea dinspre Casa de Cultură.

Chiar dacă la betonarea altor străzi s-a cerut un răgaz de minim şapte zile înainte de a fi deschis traficul pe porţiunea lucrată, pe strada Nicolae Bălcescu, conducerea Primăriei Suceava vrea să dea voie să se circule chiar de luni, 29 martie.

Viceprimarul Viorel Seredenciuc a spus că acest lucru este posibil datorită vremii favorabile, care ajută la uscarea mai rapidă a betonului turnat, dar, ca măsură de siguranţă, vineri vor fi luate probe din betonul turnat şi trimise la laborator, pentru a se vedea dacă gradul de întărire permite deschiderea străzii de luni dimineaţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Strada Nicolae Bălcescu va fi deschisă de luni circulaţiei rutiere.
 Vizualizări articol: 1287 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strada Nicolae Bălcescu va fi deschisă de luni circulaţiei rutiere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comandament suprem trimis de
(24 mar 2010, 18:54:30
As dori sa-l intreb pe marele prelipcean daca e multumit de termenii de executie a lucrarilor pe strazile patronate si pavelate de mnealui!!Str N Balcescu sau Zorilor de exemplu,cam in cati ani crede ca ar fi posibila finalizarea,si daca noi prostimea de rand mai apucam sa vedem vreodata orasul asta intr-un stadiu ,,cat de cat'' urban???Cred ca multi isi pun aceasta intrebare,dar raspunsul il vor afla eventual copiii sau nepotii nostri.Sunt mai mult decat convins ca strazile de acum 20 de ani aratau mai bine decat in zilele noastre.E multumit prelipceanul de cum arata orasul acesta in zilelele noastre,pentru ca eu personal,si mai cunosc vreo cativa cetateni care gandesc la fel,suntem gata sa cerem azil politic prin Uganda sau Zimbabwe doar sa scapam de cosmarul produs de condamnatul la functii cat mai mari si mai prelungi in orice troaca politica de unde se pot mulge bani cat mai multi si mai des.Sa traiti dupa cum doriti!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei