Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 mar 2010 - Anul XV, nr. 69 (4360)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsură

Lungu a interzis constructorilor ISPA să mai închidă vreo stradă în următoarele două săptămâni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii pot circula în următoarele două sau chiar trei săptămâni, fără teama că vor da de noi străzi închise circulaţiei, altele decât cele pe care se lucrează în prezent.

La comandamentul ISPA de ieri dimineaţă, primarul Sucevei, Ion Lungu, le-a interzis constructorilor implicaţi în acest proiect să mai închidă vreo stradă în următoarele două săptămâni, pentru a nu bloca traficul rutier în perioada Paştelui, într-un oraş în care se circulă greu chiar şi atunci când nu sunt străzi închise, din cauza numărului mare de maşini, a străzilor înguste şi a lipsei de parcări.

“Concentraţi-vă pe lucrările care sunt deja începute, să finalizaţi cât mai multe până de Paşte, să putem da drumul să se circule pe acolo, nu să închidem alte străzi”, le-a cerut Lungu reprezentanţilor firmelor Pfeiffer şi TMUCB.

Drept urmare, pe Calea Unirii, unde ar fi trebuit să fie închisă din nou o porţiune de drum, la intersecţia cu strada Traian Vuia, pentru a fi turnat beton, va fi turnat un strat de asfalt, dacă va fi pornită staţia de asfalt la finele săptămânii, încât circulaţia nu va avea de suferit decât pe o scurtă durată de timp.

Până la Paşte ar urma să fie deblocat traficul rutier şi pe Calea Unirii, pe porţiunea cuprinsă între sensul giratoriu din Burdujeni şi fostul cinematograf, actualul sediu de cartier al Primăriei Suceava.

Acolo a fost montată o conductă de apă potabilă, iar după efectuarea probelor, firma TMUCB va betona porţiunile de stradă afectate de lucrări.

De astăzi vor începe lucrările de betonare şi pe strada 22 Decembrie, din Burdujeni Sat, iar până la finele săptămânii va fi turnat beton şi pe strada Zorilor, din cartierul George Enescu.

Printre străzile care sigur nu vor fi deschise circulaţiei până de Paşte se numără strada Petru Rareş, unde se lucrează încă pe un sens de mers, precum şi strada Alexandru cel Bun, afectată deja de lucrările la canalizare, unde vor începe zilele acestea şi lucrările pe partea de apă potabilă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu a interzis constructorilor ISPA să mai închidă vreo stradă în următoarele două săptămâni.
 Vizualizări articol: 996 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lungu a interzis constructorilor ISPA să mai închidă vreo stradă în următoarele două săptămâni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comandament suprem trimis de
(24 mar 2010, 18:41:23
Ce gluma buna cu interdictia,cred ca ar trebui sa radem cu pofta!Cand s-au inceput lucrarile de minerit pe Calea Unirii unde era primaria care habar nu avea de ce se intampla in propria ograda?Cand a fost luata in serios primaria in ce priveste orice directiva data de insul care isi zice primar?Daca ar putea sa ne dea si noua un exemplu de lucrare executata ,,in grafic si la calitatea ceruta de proiect,pt ca absolut toate lucrarile sunt intarziate si eu nu am auzit vreo firma sa se planga de o penalizare care sa o bage in corzi(sa nu zic faliment),ba chiar castiga licitatii grase in continuare bine merci.Noi ca si contribuabili,daca intarziem cu plata impozitelor,in mod automat avem penalizari,fara sa ne intrebe cineva la comandament daca avem ce pune pe masa in acea zi,daca mai avem de medicamente sau cele necesare traiului,dar asta nu ii intereseaza pe comandanti decat atunci cand vin alegerile si vin veseli cu fularele pa gat si ranjetul imperial arborat cersind voturi.
2.   Jeg suprem trimis de
(25 mar 2010, 01:55:36
Primarul Lungu Minciuna continua sa ne ameteasca si abureasca in acelasi timp cu viziunea sa suprema si stralucitoare asupra urmatoarelor saptamani din p.d.v. al ulitelor maretei noastre comune Suceava. Bag seama ca te incapatanezi sa continui campania electorala cretina care ai inceput-o asta toamna cand umblai prin bazar si imparteai pixuri si galeti muritorilor de rand cu poza lui tatuca Besescu urland cat te tineau falcile "asa-i ca frumos nu-i asa" - ce fraza idioata ai putut sa debitezi. Asa de rau imi pare ca nu te-am scuipat intre ochii aia ai tai de asin. Asa ai fi meritat. Data viitoare sigur o voi face. La fel si toti sucevenii carora le vei cersi din nou voturile peste 2 ani. Ipocritule, da-ti demisia cat mai ai timp sa iesi cu fruntea sus de la conducerea unei primarii unde nici oameni din subordine nu te mai inghit de incompetent si inuman esti. Nu mai e mult timp si vor rabufni cand nici nu te astepti. Ai adus orasul asta intr-o stare in care n-a mai fost de 17-18 ani.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei