Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 mar 2010 - Anul XV, nr. 66 (4357)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ofertă educaţională

ISU Suceava recrutează viitori pompieri şi cadre ale protecţiei civile din rândul tinerilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a anunţat, ieri, că recrutează candidaţi pentru instituţiile de învăţământ care formează ofiţeri, subofiţeri şi maiştri militari de pompieri şi protecţie civilă.

În total, a anunţat căpitanul Dan Baltaru din cadrul ISU Suceava, sunt scoase la concurs nu mai puţin de 170 de locuri, 45 la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” - Bucureşti - Facultatea de Pompieri, 125 la Şcoala  de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, judeţul Prahova, 119 locuri pentru Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, din care un loc pentru romi, trei locuri pentru Inspectoratul General de Aviaţie şi trei locuri pentru Inspectoratul General al Poliţiei Române.

De asemenea, pentru concursul de admitere la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” - Sibiu şi la Academia Tehnică Militară – Bucureşti, instituţii de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale, pentru nevoile unităţilor subordonate Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, va fi comunicat în timp util numărul de locuri scoase la concurs.

Candidaţii trebuie să fie cetăţeni români, să aibă cel puţin 18 ani şi maxim 27 de ani, cel puţin 1,70 metri (pentru bărbaţi) şi 1,65 metri (pentru femei), să fie absolvenţi de liceu, cu diplomă de bacalaureat, să nu aibă antecedente penale sau alte probleme cu legea, să aibă nota la purtare în liceu de cel puţin 8, să nu  fi fost exmatriculaţi de la şcoală pentru abateri disciplinare sau să fi fost destituiţi dintr-o funcţie publică.

„Absolvenţii vor beneficia de următoarele avantaje: un loc de muncă asigurat, după absolvire, şcoală de şoferi profesionişti (categoriile B şi C) în timpul şcolarizării la şcoala de subofiţeri şi acordare de diplome recunoscute pe plan naţional”, a precizat căpitanul Baltaru, subliniind că pentru relaţii suplimentare persoanele interesate pot accesa www.pompierisv.ro sau direct la sediul ISU Suceava – Biroul Resurse Umane (nr. tel -524.426).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ISU Suceava recrutează viitori pompieri şi cadre ale protecţiei civile din rândul tinerilor.
 Vizualizări articol: 3116 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
ISU Suceava recrutează viitori pompieri şi cadre ale protecţiei civile din rândul tinerilor5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei