Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 mar 2010 - Anul XV, nr. 65 (4356)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spirit civic

Elevii, scoşi la adunat gunoaie şi curăţarea spaţiilor verzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii din instituţiile de învăţământ sucevene vor contribui la campania de curăţenie a oraşului, ajutând în special la adunarea gunoiului aruncat pe spaţiile verzi. Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat că deja au fost chemate mai multe instituţii de învăţământ să se implice în campania “Toţi pentru curăţenia oraşului”, iar, de săptămâna viitoare, elevii vor fi implicaţi în acţiunile de curăţenie, după un grafic stabilit pe cartiere.

“Campania de curăţenie a oraşului este în plină desfăşurare, chiar dacă suntem limitaţi de condiţiile meteorologice. Campania de curăţenie <Toţi pentru curăţenia oraşului> are două etape, primă etapă este până la sărbătorile de Paşti, iar a doua, după, când vremea ne va permite să facem mai multe şi pe partea de plantare de flori, arbori şi garduri vii”, a declarat primarul Ion Lungu.

Şeful municipalităţii sucevene a spus că de săptămâna viitoare se va implica personal în campania de curăţenie, pentru a da un exemplu şi altor suceveni.

“Fac apel la suceveni, la preşedinţii asociaţiilor de proprietari, la administratori, la directorii de unităţi şcolare şi la şefii de instituţii publice să iasă să contribuie la realizarea curăţeniei oraşului, să avem un oraş cât mai curat în preajma sărbătorilor pascale”, a spus Lungu, care, de şase ani, este prezent în fiecare primăvară prin cartiere, contribuind la măturarea străzilor, curăţarea spaţiilor verzi şi la plantarea de arbori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii, scoşi la adunat gunoaie şi curăţarea spaţiilor verzi.
 Vizualizări articol: 1811 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Elevii, scoşi la adunat gunoaie şi curăţarea spaţiilor verzi4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Loool trimis de
(19 mar 2010, 11:57:36
Ce primar model avem. Cizme de cauciuc si gata poza. Acolo ii e locul. Elevii sunt scosi la facut curat (mai ales cei de la alimentar, scosi de profesoara de ecologie, Doroftei ) in urma dobitocilor din Suceava care fac mizerie. De fiecare data au mers si au facut curat pe Zamca. Am asistat odata la facut curat la cetatea de pe zamca, si cand s-a terminat de facut curat a venit domnul Morar (psd-ist si director de liceu) si a facut poze pentru presa.

Mai sunt si tinerii de la PDL care mai fac curat si cam atat. In rest, numai dobitoci.

Tind sa cred ca in Suceava fac curat doar PDL-istii, Rosal, Lungu si Rosal.

Sa traitini bine fraierilor !
1.1  RE: Loool trimis de
(19 mar 2010, 13:08:54
Nu-i nimic de ras! Daca toti ar gandi ca tine, cautand mereu nod in papura, atunci, nu ar mai exista gospodari, cum le zicea odata si nu ar mai exista bun simt si simt civic, iar orasul ar arata mereu asa cum arata! Daca vrei sa fii modern, atuci trebuie sa fi solidar acestu gen de actiuni. Iti dau un exemplu: sti cumva cum arata Germania dupa razboi si cum arata acum? Sa nu crezi ca au venit altii sa faca treaba acolo! Nemtii au muncit ani de zile numai pentru de mancare ca sa ajunga la comfortul de astazi! Iti doresc toate cele bune!
2.   BRAVO! trimis de
(19 mar 2010, 13:02:27
FELICITARI! Asta da decizie! Salut cu respect initiativa cu adevarat europeana, civilizata, civica si cum mai vreti voi! Cat am sta in Germania am vazut de nenumarate ori elevi insotiti de cadrele didactice prestand diverse activitati in beneficiul comunitatii. Aceasta actiune ii va face mai responsabili si mai civilizati, iar orasul va arata mai bine. Sa mai vad vreunul care arunca gunoaie aiurea sau care mai parcheaza masina pe spatiul verde dupa ce si-a rupt spatele si a facut bataturi in palme facand curatenie! Bravo! Nu-i nimic rau in asta! La urma urmei, orasul este al nostru ca si casa in care stam.
3.   Mda trimis de
(19 mar 2010, 13:10:12
copii, forta ieftina de muncalaughing adica moccahappy

banii pt firmele specializate in asa ceva de ce se mai dau ?

copii ar trebui scosi , o data sau de 2 ori sa vada cat e de greu sa se gandeasca de 2 ori daca sa arunce sau nu un ambalaj pe jos ... dar totusi .... toate au o limita ...
4.   ... trimis de
(19 mar 2010, 17:57:15
elevii scosi la munca patriotica... un slogan pe care il credeam disparut. Se pare ca m-am inselat. Ce mai pot spune decat (faptul) ca... traim bine.
5.   Sa munciti bine trimis de
(19 mar 2010, 20:47:40
La viermi de matase cand???; se intoarce dictatura in alta forma??
6.   Cliseu... trimis de
(19 mar 2010, 21:39:06
Aceasta poza cu "iconomistu"-n cizme de guma o admiram in fiecare primavara...Eu,contribuabilul ma consider furat...eu il platesc sa fie primar,iar taxa de salubritate sa ajunga la hocheistii de la Rosal...de fapt marelui alb de Ambro ii sta mai bine cu sapca proletara si cu cizme de guma...
7.   INVIDIA trimis de
(20 mar 2010, 10:04:40
IN SFARSIT LUNGU A DESCOPERIT MESERIA LUI DE VIITOR
NUMAI MATURATOR AR PUTEA FACE .... laughing))))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei