Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 mar 2010 - Anul XV, nr. 65 (4356)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

Ambulatoriul Spitalului Siret, modernizat cu fonduri europene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ambulatoriul spitalului orăşenesc din Siret va fi modernizat cu fonduri europene după ce, în cursul zilei de ieri, a fost semnat contractul de finanţare al proiectului depus în vederea realizării acestor investiţii. Contractul a fost semnat de ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, şi de primarul oraşului Siret, Adrian Popoiu.

Proiectul, finanţat prin Programul Operaţional Regional, presupune modernizarea şi echiparea ambulatoriului integrat al Spitalului Siret, valoarea totală a investiţiilor fiind de 772.451 de euro, din care aproape 600.000 de euro sunt fonduri europene nerambursabile. Modernizarea spitalului din Siret va dura doi ani, la finalul proiectului preconizându-se o creştere cu 41% a capacităţii de primire a pacienţilor pentru ambulatoriul intern şi cu 175% pentru ambulatoriul recuperare – fizioterapie. De asemenea, potrivit proiectului, la finalizarea investiţiilor se preconizează că eficienţa energetică a clădirii spitalului va creşte cu 300%.

Pe de altă parte, în cadrul vizitei la Suceava, ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, s-a întâlnit cu reprezentanţii autorităţilor locale sucevene. În cadrul discuţiilor, atât preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, cât şi primarul Sucevei, Ion Lungu, au solicitat sprijin pentru alocarea de fonduri în vederea construirii unei săli polivalente în municipiul reşedinţă de judeţ. Faţă de aceste solicitări, Elena Udrea a precizat că ministerul pe care îl conduce ar putea finanţa din bugetul propriu o asemenea investiţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ambulatoriul Spitalului Siret, modernizat cu fonduri europene.
 Vizualizări articol: 921 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ambulatoriul Spitalului Siret, modernizat cu fonduri europene1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Interesant.... trimis de
(19 mar 2010, 13:49:28
Foarte interesanta atitudinea lui Boc avand in vedere ca la Siret primaria este majoritar liberala ,ca si primarul dealtfel. Insa se dovedeste inca o data ca pentru a trece puntea ,uneori trebuie sa te faci frate si cu dracul.Daca se face aceasta investitie nu conteaza culoarea politica a nimanui.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei