Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 mar 2010 - Anul XV, nr. 62 (4353)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trafic restricţionat

Străzile Nicolae Bălcescu, 22 Decembrie şi Zorilor, închise parţial pentru a fi reparate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând de astăzi, trei străzi din municipiul Suceava vor fi închise parţial circulaţiei rutiere, pentru a putea fi reparate prin turnarea unui strat de beton, peste gropile şi şanţurile rămase în urma lucrărilor ISPA.

Una dintre străzile pe care şoferii nu vor mai putea circula pentru cel puţin câteva zile este Nicolae Bălcescu, din zona centrală a Sucevei, care va fi închisă pe porţiunea cuprinsă între intersecţia cu bulevardul Ana Ipătescu şi intersecţia cu strada Ştefan cel Mare.

Acolo, asfaltul străzii a fost distrus de lucrările de introducere a unei conducte de canalizare de mari dimensiuni, în cadrul programului ISPA, şanţurile astupate doar cu pământ şi pietriş făcând zona aproape impracticabilă.

O altă stradă intens circulată, care va fi închisă de mâine pe o porţiune de 500 de metri, este strada 22 Decembrie, care face legătura între Suceava şi Dorohoi.

Strada respectivă, distrusă de lucrările ISPA efectuate în ultimii doi ani pentru extinderea reţelelor de apă şi canalizare în cartierul Burdujeni Sat, este una dintre cele mai greu circulabile străzi din municipiul reşedinţă de judeţ.

Viceprimarul Sucevei Viorel Seredenciuc a precizat că, pe măsură ce lucrările de reparaţii vor fi finalizate pe porţiunea de 500 de metri, vor fi abordate noi porţiuni, astfel încât o parte cât mai mare din stradă să fie refăcută până la Paşte.

Ce-a de-a treia stradă care intră în reparaţii de astăzi este Zorilor, din cartierul George Enescu, care va fi închisă pe porţiunea cuprinsă între Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” şi fostul magazin Albina.

Cele trei străzi ar fi trebuit să intre în reparaţii în urmă cu o săptămână, dar, din cauza valului de frig care s-a abătut asupra Sucevei, acestea au fost amânate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Străzile Nicolae Bălcescu, 22 Decembrie şi Zorilor, închise parţial pentru a fi reparate.
 Vizualizări articol: 1499 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Străzile Nicolae Bălcescu, 22 Decembrie şi Zorilor, închise parţial pentru a fi reparate1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Zorilor trimis de
(16 mar 2010, 13:45:59
Aud ca trebuia inchisa acesta strada acu o saptamana,dar a fost deschisa pana acum?Chiar isi bat joc de noi nemernicii astia,pai are un an de zile indata de cand nu se poate circula pe aceasta strada,si ei spun ca acum o inchid?Pur si simplu nu imi gasesc cuvintele pt a-mi exprima indignarea fata de halul in care suntem injositi de aceasta sleahta de banditi care se face ca ne conduce:spre ce??Eu zic spre Evul Mediu,doar atunci se mai putea circula astfel pe ulitele vreunui catun.Alaturi de acesta strada epopee,avem un bulevard-ulita!!!Bd G Enescu,se zice ca are 4 benzi,poate sa ma ajute cineva cu memoria mai buna decat a mea,cand a fost ultima oara cand s-a circulat pe 4 benzi in realitate???Poate in benzile desenate.Si cireasa de pe tort este statia de autobuz dinspre Calea Obcini spre Nordic,care de fapt este in unica banda circulabil,oprind total circulatia in spate.Nu ar fi trebuit sa intre cumva in alveola??Dimineata faci jumatate de ora pt un km parcurs pana la Catedrala.Misto?
2.   ... trimis de
(16 mar 2010, 15:59:52
... si camd stau si ma gandesc ca mi-am convins consoarta sa ramanem in Suceava acum vreo 4 ani, in loc sa plecam la Cluj... Imi vine sa-mi iau campii!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei