Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 mar 2010 - Anul XV, nr. 62 (4353)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Din nou, după gratii

Avea interdicţie de a părăsi comuna Şcheia, dar a provocat un scandal la Ilişeşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din Şcheia care avea interdicţia de a părăsi comuna de domiciliu, măsură luată într-un dosar penal în care era judecat pentru comiterea mai multor furturi din locuinţe, va ajunge într-una din celulele de la subsolul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, după ce a provocat scandal într-un bar din altă localitate.

Poliţiştii vor să ceară instanţei de judecată înlocuirea interdicţiei de a părăsi localitatea cu măsura arestării preventive a tânărului cu pricina, Vasile Munga, în vârstă de 25 de ani.

Până la arestare, însă, poliţiştii trebuie să aştepte ca Munga să fie externat din spital, acolo unde a ajuns după bătaia pe care a încasat-o de la administratorul localului cu pricina.

Duminică seară, în jurul orei 22:00, poliţiştii din Ilişeşti au fost sesizaţi că într-un bar din localitate a avut loc un scandal.

Un tânăr din Şcheia, identificat ulterior în persoana lui Vasile Munga, a sărit la bătaie la administratorul barului şi i-a dat acestuia în faţă mai multe jeturi de spray iritant lacrimogen.

În încercarea de a se apăra, administratorul localului, Constantin V., în vârstă de 35 de ani, l-a prins pe Munga de haină, moment în care a observat că acesta a scos un cuţit dintr-un buzunar.

Bănuind că agresorul vrea să folosească cuţitul respectiv, administratorul localului i-a tras un pumn în faţă lui Munga, care a căzut, lovindu-se la cap de gresie.

Tânărul din Şcheia a plecat imediat din local şi a ajuns direct la „Urgenţele” Spitalului Judeţean Suceava, unde a şi rămas internat.

Imediat cum va fi externat, Vasile Munga va fi preluat de poliţişti şi dus în faţa judecătorilor.

„Urmează a fi prezentat la Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă, respectiv de a i se revoca măsura de a nu părăsi localitatea”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul Gabriel Panţiru.

 

Noi acuzaţii

Vasile Munga (25 de ani) a fost trimis în judecată în cursul anului trecut, fiind acuzat că, alături de alţi doi indivizi, în perioada 26 iunie 2007 – 6 octombrie 2008, pe timp de noapte, a intrat prin efracţie în nu mai puţin de 14 case aflate în construcţie pe raza comunei Şcheia.

Cei trei indivizi sunt acuzaţi că au furat din casele respective materiale de construcţie, gresie, geamuri termopan, uşi, calorifere, centrale termice, parchet, generatoare electrice, betoniere, butelii, scule electrice, aparatură electronică şi eletrocasnică.

Anchetatorii susţin că Munga şi complicii săi veneau la furat cu faetoanele, iar mare parte din bunuri au ajuns în casele a două persoane, una dintre acestea fiind un consilier local din Valea Moldovei, Gheorghe Marin, trimis şi el în judecată în acelaşi dosar.

Deşi iniţial a fost arestat preventiv, Munga a fost eliberat de judecători, fiind lăsat în libertate cu condiţia de a nu părăsi localitatea.

Acum, tânărul va ajunge din nou în spatele gratiilor, iar pe lângă acuzaţiile de furt calificat, va trebui să răspundă pentru alte infracţiuni: ultraj contra bunelor moravuri şi tulburea ordinii şi liniştii publice, portul ilegal al cuţitului, lovire şi alte violenţe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Avea interdicţie de a părăsi comuna Şcheia, dar a provocat un scandal la Ilişeşti.
 Vizualizări articol: 849 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Avea interdicţie de a părăsi comuna Şcheia, dar a provocat un scandal la Ilişeşti5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei