Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 mar 2010 - Anul XV, nr. 62 (4353)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Turneu naţional

Artistul italian Franco Midiri va cânta pentru copiii cu nevoi speciale de la „Blijdorp”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Artistul italian Franco Midiri va susţine astăzi, începând cu ora 14:00, un minirecital la Complexul Terapeutic pentru Copilul cu Handicap Sever şi Moderat „Blijdorp România – O Noua Viaţă!”, pentru copiii cu nevoi speciale. În colaborare cu Asociaţia „Blijdorp”, artistul pregăteşte un spectacol extraordinar cu muzică uşoară italiană, sâmbătă, începând cu ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava. 10 % din încasările obţinute din vânzarea biletelor la acest spectacol vor fi donate de artist Asociaţiei „Blijdorp” România. Un bilet costă 30 de lei. Biletele se pot achiziţiona de la secretariatul Casei de Cultură Suceava. 

 

„Un tribut artistic împotriva discriminării”

Artistul Franco Midiri a participat, anul trecut, la Festivalul Melodiei de la Sanremo, unde a câştigat marele premiu cu piesa “E! Sai che cosa c’è”. Artistul a lansat al treilea album “Leggimi fra le righe”, în luna iulie a anului trecut. Concertul de muzică uşoară italiană de la Suceava este cuprins în proiectul „Turneul 2010 în România”. 

„Spectacolul se doreşte a fi un tribut artistic pentru a sensibiliza şi pentru a creşte în sufletele oamenilor dorinţa de a lupta împotriva marginalizării şi discriminării persoanelor care se află în diferite suferinţe”, este de părere artistul.

Brînduşa Sorina Bialy, membru voluntar al Consiliului de Administraţie al Asociaţiei Blijdorp România, şef serviciu de recuperare în integrare socială – Complexul Terapeutic Blijdorp România – O Nouă Viaţă Suceava a spus că este o onoare pentru „Blijdorp” faptul că artistul italian „se alătură nouă şi noi lui, într-un efort comun, pentru o lume mai tolerantă, civilizată, o lume în care pot trăi şi convieţui toţi. A venit spre noi o energie, o energie compatibilă cu energia noastră, pe care o dăruim lor, celor care nu pot merge, nu pot vorbi, nu pot vedea şi auzi, dar pot simţi mult mai intens şi mai vibrant decât mulţi dintre noi. Dacă tu, ca sucevean, consideri ca eşti în asentimentul nostru, vino alături de noi pe 20 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, pentru a asculta o muzică plină de trăiri, emoţii, căldură, o muzică curată şi dedicată celor care au nevoie de noi toţi”.

Detalii cu privire la eveniment pot fi obţinute la numărul de telefon 0748/756950, e-mail botezatucarmen@ymail.com, persoană de contact Carmen Botezatu, P.R. domnului Franco Midiri. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Artistul italian Franco Midiri va cânta pentru copiii cu nevoi speciale de la „Blijdorp”.
 Vizualizări articol: 1390 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Artistul italian Franco Midiri va cânta pentru copiii cu nevoi speciale de la „Blijdorp”5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei