Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 mar 2010 - Anul XV, nr. 60 (4351)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lucrări ISPA

Sensul giratoriu de la Cinematograful Modern, blocat circulaţiei rutiere de săptămâna viitoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Traficul rutier din zona centrală a Sucevei va fi puternic afectat de blocarea parţială a sensului giratoriu din faţa Cinematografului Modern, de o lucrare ISPA.

Mai exact, şanţurile pentru montarea unei noi conducte de canalizare urmează să traverseze sensul giratoriu, de la căminul de canalizare la care se lucrează în faţa Casei Cărţii înspre strada Mihai Eminescu.

Lucrările, care vor dura aproximativ trei săptămâni, vor fi continuate apoi pe strada Mihai Eminescu, înspre Baia Centrală, încât şi strada respectivă, care duce către intersecţia Mărăşeşti, va fi blocată pe un sens de circulaţie.

Firma Pfeiffer, care se ocupă de montarea conductelor de canalizare în cadrul proiectului ISPA Suceava, a solicitat Primăriei Suceava să închidă circulaţia în zona sensului giratoriu începând de luni dimineaţă, dar solicitarea nu a fost încă aprobată.

“Pfeiffer a cerut să închidă de luni circulaţia pentru a începe lucrările de montare a conductei de canalizare care trece prin sensul giratoriu din faţa Cinematografului Modern, dar nu avem cum să aprobăm până când nu vedem clar ce alternative de circulaţie vor mai avea şoferii în zona respectivă. Luni urmează să stabilim clar pe unde se închide şi pe unde se va mai putea circula”, a declarat viceprimarul Sucevei Viorel Seredenciuc.

Situaţia traficului rutier în zona centrală a Sucevei este cu atât mai complicată cu cât cel puţin trei străzi intens circulate din această zonă sunt afectate de lucrările ISPA – Nicoale Bălcescu, Petru Rareş şi Vasile Alecsandri.

De asemeni, traficul rutier e afectat şi pe o porţiune a străzii Mihai Eminescu, în faţa Băii Publice, unde sunt făcute tot lucrări la canalizare, conductele de aici urmând să fie unite cu cele care vor fi montate în zona sensului giratoriu.

În funcţie de cât de rapid vor fi luate decizii privind alternativele pe care le au şoferii pentru a circula în zona Cinematografului Modern, lucrările anunţate ar putea începe chiar de marţi dimineaţă.

Problemele de circulaţie cauzate de lucrările ISPA în zona centrală a Sucevei ar putea să se termine în luna mai, când se preconizează că Pfeiffer va finaliza în mare lucrările pe care le-a contractat în cadrul proiectului ISPA.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sensul giratoriu de la Cinematograful Modern, blocat circulaţiei rutiere de săptămâna viitoare.
 Vizualizări articol: 1916 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sensul giratoriu de la Cinematograful Modern, blocat circulaţiei rutiere de săptămâna viitoare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa traiti bine trimis de
(13 mar 2010, 13:53:02
Domnu primar am auzit ca la prelipca nu se paote circula prin centru si trebuie sa mergi pe toloaca, mai asteapta putin pana se usuca, sa nu ne noroim. Sau asa va place, ma scuzati, ca un porc in noroi.
2.   Nu exista la edilii nostri simt gospodaresc!? trimis de
(13 mar 2010, 15:20:25
Este rau ca dupa ce se sparge, se acopera superficial si ramin gropile care deobicei sunt adinci ...si ne stricam de tot masinele. Nu se poate face ca in strainatate in asa fel ca portiunea afectata sa fie complet refacuta!? Si asta peste tot unde s-au facut interventiile?
2.1  RE: Nu exista la edilii nostri simt gospodaresc!? trimis de
(14 mar 2010, 16:04:41
Latuule,nu se poate taica!La noi fiind cel mai scump metru patrat de suprafata asfaltica din lume,compozitia e secret de stat,si de aia dureaza asa mult ca se concetreza mult ca sa le iasa reteta.Aia afara sunt prosti:o fac odata,incheie lucrarea si gata,unde sa mai aiba de lucru dupa aia la reparatii de sute de ori in acelasi loc????Ai nostri isi asigura de lucru pe vecie!!Asta este pur si simplu politica de stat,facutul lucrului incet si prost,pentru a se da vina pe conditii grele de munca,pe lipsa de utilaje moderne,pe materiale proaste,si banuiesc ca de asta e cel mai scump asfalt din lume,din cauza etapelor de pregatire anterioare devizului umlat la plata!Daca lucrurile s-ar desfasura simplu si corect cum ar mai castiga comisioanele si spagile toti cei care concura la cea mai neagra gaura a economiei,cum s-ar mai maslui licitatiile,cum s-ar apuca ei de lucru prin septembrie octombrie=vezi exemplul Sucevei,si apoi sa zica planificatorul ca datorita conditiilor meteo bla bla bla..
3.   Din pacate vorbim in pustiu! trimis de
(14 mar 2010, 17:14:01
Si tot din pacate ai dreptate, Anacondo!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei