Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 mar 2010 - Anul XV, nr. 60 (4351)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceava

Elev în comă alcoolică, luat cu ambulanţă de la şcoală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un elev în vârstă de 14 ani a fost luat cu ambulanţa de la şcoală după ce i s-a făcut rău din cauza băuturii, chiar în timpul orelor de curs. Echipajul de pe autosanitara care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că minorul se afla în comă alcoolică şi l-a transportat de urgenţă la spital. Aici, adolescentul a fost internat direct la Reanimare.

Evenimentul a fost înregistrat ieri, în jurul orei 11.00, la Şcoala Generală Nr. 3 din Suceava, unde o maşină a Serviciului de Ambulanţă s-a deplasat de urgenţă, la solicitarea medicului unităţii de învăţământ, pentru a acorda îngrijiri medicale şi a-l transporta la spital pe Andrei L., un elev de 14 ani, care consumase o cantitate mare de alcool. Din informaţiile pe care le avem, elevul era în stare de ebrietate încă de dimineaţă, când a venit la şcoală, acest fapt fiind constatat de portarul unităţii de învăţământ.

 

Băiatul stă în gazdă la Suceava

Directorul Şcolii Generale Nr. 3, Venera Rusu a declarat că „elevul este în clasa a opta şi ieri nu a lipsit de la nici o oră. A venit de dimineaţă la şcoală, iar pe la ora 10:00 am fost anunţată de doi colegi de-ai săi că băiatului îi este rău şi că vrea să plece acasă”. Potrivit directoarei, elevul acuza dureri în coşul pieptului şi era foarte palid. „A mers la cabinetul medical şi, deşi i s-a administrat un tratament de urgenţă, starea lui nu s-a îmbunătăţit, ci din contră, şi atunci am solicitat intervenţia Serviciului de Ambulanţă”, a mai spus directorul Rusu.

Copilul, însoţit de diriginte, a fost transportat de urgenţă la spital.

Potrivit directoarei şcolii, băiatul a consumat băuturi alcoolice în afara unităţii de învăţământ, înainte de a veni la orele de curs.

„Problema este că băiatul stă în gazdă în Suceava, el fiind din Măzănăeşti, şi nu locuieşte cu părinţii. Cu siguranţă a băut înainte de a veni la ore, pentru că la şcoală este imposibil să consumi alcool”, a mai spus Venera Rusu.  

Conducerea şcolii a anunţat familia băiatului despre acest incident, iar părinţii copilului au ajuns în scurt timp la spital. Totodată, directoarea Şcolii Generale Nr. 3, Venera Rusu, a spus că a făcut şi o adresă către Inspectoratul Şcolar Suceava prin care a adus la cunoştinţa conducerii IŞJ situaţia petrecută ieri în unitatea de învăţământ suceveană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elev în comă alcoolică, luat cu ambulanţă de la şcoală.
 Vizualizări articol: 5900 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 20 voturi
Elev în comă alcoolică, luat cu ambulanţă de la şcoală4.6520

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :OOOO trimis de
(13 mar 2010, 12:49:36
bai frate bai , ce a ajuns gen. 3straight face| . is curios, o sa-l exmatriculeze ?

de acum portarul va sta cu fiola la intrarelaughing))))))
2.   De ce imnte Rusu? trimis de
(13 mar 2010, 13:33:35
Simplu si mai ales LOGIC.
Rusu habar nu are ce se intimpla in scoala aia si ca sa ascunda chestia asta zice ca elevul a baut acasa. Portarul ar minca cel mai mare RAHAT daca ii zice dictatoarea de Rusu. Deci nu e credibil. Nu a avut nici fiola si nici nu a luat singe elevului. Minte la ordinul venerei. Evident baiatul a baut la scoala, poate chiar in timpul orelor care nu se fac. La Gen3 daca cumperi culegerile de istorie a lui Zamfir nici nu mai trebuie sa mergi la ore si tot 10 ai.
2.1  RE: De ce imnte Rusu? trimis de
(13 mar 2010, 16:22:27
Aduci niste acuzatii grave Fritz! Esti sigur de asta? Eu, personal, nu am nicio treaba. Dar trebuie sa ai dovezi clare pentru cele afirmate. Aflasem si eu ca situatia la Gen. 3 a devenit suspicioasa in ultima vreme...dar sa fie cum spui tu?
3.   Spre aducere aminte trimis de
(13 mar 2010, 16:43:52
Parca tot anul asta a aparut un articol in care se arata cum i s-a inscenat o fapta penala unui profesor de la generala 3, profesorul Radasan. PLangerea penala cica "ANONIMA" insotita de documentele din scoala a fost dublata de presiuni NEVINOVATE ale politistilor. S-a ajuns pana acolo sa se faca presiuni asupra politistilor ca sa faca la randul lr resiuni asupra martorilor. Comportament STALINIST.
Este evident ca elevul aceela nu a fost bauta de acasa si se ascunde chestia asta pe orice cale ca sa nu iasa Gen 3 ca naiba.
4.   .. trimis de
(13 mar 2010, 23:53:22
din cate stiu eu, de un an incoace, chiar 2, totul la gen3 a devenit foarte strict. e mai rau ca o inchisoare. asa ca nu cred ca a baut ala in scoala. si nu cred ca profesorii ar fi fost atat de incompetenti sa nu-si dea seama. adica si eu am fost la gen3 si stiu cum sunt profesorii. nu sunt prosti sa nu isi dea seama cand un elev e beat mort incat sa intre in coma alcoolica si directoarea nu minte neaparat, mai degraba incearca sa prezinte situatia cat de delicat se poate.
5.   -- trimis de
(14 mar 2010, 00:19:04
sau asistenta de la gn3 e incapabila sa si dea seama daca un copil e in coma alcoolica sau are alta problemahappy
6.   Minteee.... trimis de
(14 mar 2010, 14:14:01
elevul .. dimineata cand s-a dus la scoala era treaz nu avea nimic... a baut la scoala... eu m-am intalnit cu el inainte sa intre la ore.... ... stiu sigur ca a baut la scoala deoarece a spus ca era ziua de nastere a unui coleg de al lui ... deci trageti si voi concluzia ....
7.   Uimire fara margini trimis de
(14 mar 2010, 20:14:24
1.cum isi poate permite un jurnalist sa discrediteze public un cetatean al Romaniei, minor, titular al dreptului la demnitate si imagine fara a verifica starea de fapt cel putin din 2 surse credibile? 2.este strigator la cer ca in Romania se poate intampla sa devii paria al societatii, sa fii pus pe picior de egalitate& responsabilitate cu un profesor ,tu avand doar 14 ani, el trebuind sa te supravegheze& sa te educe?!intr-adevar, nimeni nu neaga sanctionarea unor astfel de fapte grave insa,stimati cititori, nu credeti ca e prematur sa te pronunti in lipsa unei anchete oficiale& transparente DIN CARE SA REZULTE ADEVARUL?3. de ce portarul, vazand ca elevul se afla in stare de ebrietate la inceperea orelor de curs, a permis accesul elevului in unitatea de invatamant cand ,logic, trebuia sa sesizeze conducerea& eventual sa cheme politia&medicina legala?aceste inadvertente sunt incercari disperate a respectabilei doamne directoare de a musamaliza situatia! ! !Nihil novi sub sole...
8.   Partea a II a trimis de
(14 mar 2010, 20:26:05
se presupune ca ne trimitem copiii la scoala pentru k ,in mod abstract, e un loc sigur. Ca parinti delegam, juridiceste vorbind, raspunderea pentru siguranta lor fizica si mentala cadrelor didactice.Ce incredere putem avea intr_ un sistem ce prezinta pericole intrinseci pt copiii nostri?ce se afla pe casetele inregistrate de camerele de supraveghere interioare?probabil povestile cu monstri nu egaleaza senzatiile pe care ni le_ar putea da vizionarea acestora..
9.   Inca o chestie.... trimis de
(15 mar 2010, 13:40:15
daca citim cu atentie articolul ... scrie ca ,,elevul este �n clasa a opta si ieri nu a lipsit de la nici o ora. A venit de dimineata la scoala, iar pe la ora 10:00 am fost anuntata de doi colegi de-ai sai ca baiatului �i este rau si ca vrea sa plece acasa" ....
poftim... daca baiatul a fost la cele doua ore de la 8 la 10 .. si era "ametit" ... cei doi profesori cumde nu si-au dat seama ca baiatul era "ametit"... --> de aici ce putem intelege... ca baitul a baut la/in scoala.... sau ca acei doi profesori sunt prea inapti pt aceasta meserie...
10.   A doua chesite.... trimis de
(15 mar 2010, 20:47:54
cititi cu atentie articolul si o sa observati cum directoarea se contrazice de una singura... sunt multe faze de acest gen... una din ele este prezentata in articolul precedent ... si mai sunt...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei