Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 feb 2010 - Anul XV, nr. 42 (4333)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Investiţie

Maşină 4x4 pentru gunoaiele câmpulungene

Firma care se ocupă de salubrizarea municipiului Câmpulung Moldovenesc a promis primăriei că va cumpăra un autovehicul modern cu tracţiune integrală, probabil un Mercedes sau o marcă puternică similară, pentru nevoile speciale de transport de deşeuri din zone mai puţin accesibile ale localităţii montane. Promisiunea vine după ce municipalitatea a reproşat firmei Florconstruct, partenerul său contractual pentru salubritate şi întreţinerea străzilor, slaba dotare cu utilaje, care nu fac faţă cerinţelor contractului.

Potrivit precizărilor viceprimarului câmpulungean, Mihăiţă Negură, autorităţile locale au obligat cetăţenii fie să încheie contracte cu prestatorul de servicii pentru preluarea gunoiului, fie să achite o taxă de salubrizare la primărie, tocmai pentru ca localitatea să poată fi curăţată la timp de deşeuri şi acestea să nu mai fie risipite oriunde de localnici. Chiar dacă s-au conformat, câmpulungenii care locuiesc în zone mai greu accesibile, şi uneori nu numai aceştia, au reproşat ulterior primăriei că plătesc degeaba, pentru că nu le ridică nimeni gunoiul de la poartă. Firma de salubrizare nici nu ar putea ajunge în unele locuri cu utilajele pe care le folosea până acum, aşa că primăria i-a cerut să îşi îmbunătăţească dotările sau să renunţe la contract, dacă nu face faţă cerinţelor. Discuţia nu s-a referit numai la transportul gunoaielor, ci şi la curăţenia pe străzi.

Ca urmare, prestatorul de servicii a procurat special pentru Câmpulung o maşină de curăţat carosabilul, a adus alte patru utilaje şi maşini specializate şi a anunţat că va rezolva cu o nouă achiziţie şi problema transportului gunoaielor.

Viceprimarul Negură ne-a mai precizat că aceste achiziţii nu se vor reflecta în creşteri de tarife suportate de populaţie sau în creşterea cheltuielilor de la buget. Potrivit afirmaţiilor sale, secretul constă în monitorizarea strictă a activităţii, care a făcut ca în prezent cheltuielile să scadă faţă de anii precedenţi chiar cu 60 la sută.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşină 4x4 pentru gunoaiele câmpulungene.
 Vizualizări articol: 622 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Maşină 4x4 pentru gunoaiele câmpulungene4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lungului... trimis de
(20 feb 2010, 11:57:55
Am vazut la tv o stire de prin Slatina parca,cum l-au scos pe unul pompierii din buncar.Strasnice buncare,nu pot cauta comori nici tiganii,nici cainii vagabonzi nu pot intra sa intinda gunoaiele.De ce in caietul de sarcini pentru licitatia salubritatii nu s-au prevazut astfel de buncare?Scapati si de carute strabatand orasul,dar probabil portocaliul cu picior de lemn nu baga prea multi bani...de-abia ii scoate pe cei bagati in campanie cu plimbatul gunoiului la Falticeni,cu mareata deszapezire,etc...De ce frecati buha si nu faceti odata acea groapa ecologica de care avem nevoie?Poate banii nu va ajung pentru urmatorul ou de Paste,sa aiba Lungu cu Flutur ce ciocni...
1.1  RE: Lungului... trimis de
(20 feb 2010, 22:43:07
Eu zic sa aruncam cainii in buncare de astea. Le arunci gunoi, se hranesc, e uman. Si am rezolvat si problema muscatului, ****ului si..latratului sau ceva
1.2  RE: Lungului... trimis de
(21 feb 2010, 23:08:07
**** ui am vrut sa scriu. se pare ca am tastat din greseala 5 stelute rolling on the floor
1.3  RE: Lungului... trimis de
(21 feb 2010, 23:08:55
ah, screw it. ma dau batut. steluta m-a invins

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei