Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 feb 2010 - Anul XV, nr. 34 (4325)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 11-17 februarie

Joi, 11 februarie

Seară de muzică, la Music Pub

Astăzi, începând cu ora 19:00, în Music Pub, cenaclul Zidul de Hârtie organizează Seara de muzică. Ediţia de săptămâna aceasta o are ca invitată pe Alexandra Lăţescu, care va susţine un mini-concert live. Alexandra este o veche şi îndrăgită colaboratoare a cenaclului, prezenţa ei în cadrul Serii de muzică promiţând o atmosferă caldă, deosebită. Pentru detalii accesaţi www.ziduldehartie.wordpress.com.

„Tâlcul podoabelor de piatră”

Muzeul de Ştiinţele Naturii – componentă a Complexului Muzeal Bucovina - organizează, în perioada 11 februarie - 8 martie, expoziţia „Tâlcul podoabelor de piatră”.
Deschiderea expoziţiei va avea loc astăzi, la ora 12:00, la Muzeul de Ştiinţele Naturii. Exponatele sunt realizate de Klara Edelstein, o pasionată creatoare de bijuterii din pietre semipreţioase.
Vizitatorii pot achiziţiona din standul binecunoscut al muzeului mărţişoare din pietre semipreţioase şi ornamentale, prezentate pe zodii, dar şi bijuterii din pietre, colecţii de minerale, obiecte ornamentale. Pietrele provin din toate colţurile lumii: Brazilia, Madagascar, China, America de Nord, Mexic, Afganistan, România, Australia, Congo, Maroc, Noua Zeelandă. Program de vizitare: luni: 9:00-16:00, marţi - duminică: 9:00-17:00.

Concert simfonic

Sucevenii vor avea parte în această seară, începând cu ora 18:30, de un concert simfonic, susţinut de Filarmonica de Stat din Botoşani, dirijor Mihail Secikin, solist Horia Dumitrache. Din programul spectacolului fac parte compoziţiile “Dans macabru, op. 40”, de C. Saint-Saens, “Concertul pentru clarinet şi orchestră în La major, KV 622”, al lui W.A. Mozart şi “Simfonia a IV-a în Do minor, Tragica”, a lui Fr. Schubert.
Biletele costă 10 lei (5 lei - elevi, studenţi, pensionari) şi se găsesc la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B – etaj 1, tel. 0230 523718, 0330 401807. Concertul va avea loc în sala Dom Polski din Suceava.

Premii la Iulius Mall

Îndrăgostiţii sunt vedete la Iulius Mall Suceava. Până duminică, ziua în care pe mai tot mapamondul se celebrează dragostea, Iulius Mall acordă din toată inima 3.000 de premii instant la cumpărături de minim 70 lei. Taloanele răzuibile oferă, zilnic, bijuterii din aur şi argint, telefoane mobile, produse cosmetice, răcoritoare şi torturi de ciocolată. Toate taloanele acordate la cumpărături sunt norocoase, iar pe 14 februarie poţi câştiga un dormitor Kalenda.
Tot până pe 14 februarie, te distrezi de minune la Maratonul Dragostei. Lângă fântâna arteziană, în fiecare zi, de la ora 16:00, aleargă cât te ţin picioarele pe una din cele două benzi şi poţi ajunge din Iulius Mall Suceava direct la Voroneţ, pentru un sejur romantic în doi. Din kilometru în kilometru, te aşteaptă premii pe bandă: energizante, cutii cu bomboane de ciocolată, sesiuni de make-up şi hairstyling şi cine romantice la restaurant.

Actriţa Olga Tudorache, în spectacol, la Suceava

Spectacolul de teatru „Portretul doamnei T”, cu actorii Olga Tudorache şi Lucian Nuţă, se joacă astăzi, la ora 19:00, la Casa de Cultură Suceava. Un bilet costă 50 de lei. Biletele se găsesc la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B - etaj I, tel. 0230 523718, 0330 401807.

Lansare de carte, la Complexul „Inmemoriam”

La Complexul „Inmemoriam” - Biserica „Naşterea Maicii Domnului” Suceava, are loc, începând cu ora 17:00, lansarea cărţii „Cuvinte din Cer. Medjugorje în mileniul III” de Doina Hasneş-Ciurdariu. Cartea a apărut în acest an, la Editura Pre-Text, cu binecuvântarea Înalt Prea Sfinţitului Nicolae Corneanu, Mitropolit al Banatului. Manifestarea culturală se va desfăşura în sala muzeu a Complexului „Inmemoriam”, lângă clădirea Palatului de Justiţie. Intrarea este liberă.



Vineri, 12 februarie

Târgul de Nunţi Bucovina

A doua ediţie a Târgului de Nunţi Bucovina, din Iulius Mall Suceava, se adresează domnişoarelor care vor să devină mirese în acest an. Între 12 şi 14 februarie, peste 30 de expozanţi din Moldova şi din ţară aduc vestimentaţii şi încălţăminte de gală, articole de marochinărie, bijuterii, decoraţiuni şi aranjamente florale, totul pentru ca cea mai importantă zi din viaţa mirilor să fie pe măsura aşteptărilor.

„Adevăr - Compasiune - Toleranţă”

După un turneu în 40 de ţări şi peste 200 de oraşe ale lumii, Expoziţia Internaţională de Artă Vizuală „Adevăr - Compasiune - Toleranţă” va putea fi admirată şi la Suceava, în Iulius Mall, începând de mâine, 12 februarie, şi până pe 21 februarie. La ora 17:00, pe culoarul Librăriei Cărtureşti, expune un grup internaţional de artişti consacraţi şi specializaţi în acuarele, pictură în ulei, sculptură etc.
„Grădina cu flori” este o altă expoziţie pe care o găsiţi în Iulius Mall, în perioada 12 - 20 februarie. Rodica Postolache, membră a grupării artistice Tonitza Art Group, expune 20 de picturi într-o cromatică diversă, însă preponderent caldă.



Sâmbătă, 13 februarie

Copiii sunt aşteptaţi la Iulius Mall

Cei mici vor avea preocupări distractive, de weekend, la Iulius Mall. La ora 12:00, Atelierul de Creaţie de la Palatul Copiilor îi aşteaptă din nou cu artă şi idei, iar Librăria Cărtureşti îi pofteşte la poveşti, de la ora 17:00.

Sport

Handbal, returul optimilor Challenge Cup, sala LPS Suceava, ora 17:00
CS Universitatea Suceava - SC "Time-Burevestnik" Luhansk
Meci transmis în direct pe TVR 3.

Cadoul potrivit la Shopping City Suceava

În Media Galaxy, Flanco şi Librăriile Alexandria puteţi alege CD-uri cu muzică sau DVD-uri cu filme de dragoste, iar în magazinele de decoraţiuni găsiţi zeci de produse specifice Valentine’s Day. Seturi de lenjerie intimă, ce pot fi un cadou special pentru doamne, găsiţi în Insense, Jolidon sau Ani’s Lingerie, iar dacă vă gândiţi la o cerere în căsătorie, vizitaţi magazinele Stil Biju, Sabrini şi Splend’or, pentru a alege inelul de logodnă. La insula de cadouri vă puteţi personaliza dragostea.
În catalogul Carrefour găsiţi oferte speciale şi preţuri imbatabile la zeci de produse, iar în perioada 10 – 14 februarie puteţi participa la Tombola prin SMS, special organizată pentru Ziua Îndrăgostiţilor.
Până la sfârşitul sezonului de iarnă, puteţi profita de reducerile de preţuri ce vor fi în magazinele de îmbrăcăminte şi încălţăminte.



Duminică, 14 februarie

Trupa Simplu, la Iulius Mall

Pe 14 februarie, nu uita de cei cinci paşi dacă vrei să fii mire sau mireasă de o zi la Iulius Mall. Cinci probe de foc, extrem de amuzante, te duc spre Starea Civilă. Îngrijeşte mai întâi un bebeluş, ţine-ţi iubita cât mai mult în braţe, recunoaşte-ţi Julieta dintr-o mie, găteşte şi repară prin gospodărie la indicaţiile soacrei şi abia apoi ajungi mire. Seara, trupa Simplu concertează la ora 18:00, scenă pe care şi magazinele din Iulius Mall îşi vor prezenta produsele.

Teatru

La ora 12:00, marionetele de la Teatrul Puppet mai dau o reprezentaţie pentru prichindeii care vor să descopere noi isprăvi ale eroilor din poveştile populare şi din basme, la Iulius Mall.

Sărbătoreşte Dragostea... pentru shopping la Shopping City Suceava

Începând cu ora 13:00, în Zona Food, va fi amplasată Roata Norocului. Pentru a răsplăti dragostea pentru shopping, toţi cei care participă la Roata Norocului vor primi diverse premii, în valoare totală de 3.000 de euro: vouchere de cumpărături de 100 lei, valabile în magazinele participante, vouchere de cumpărături de 10 lei, valabile în Food Court (KFC, Taco Loco, Bourbon Cafe, Sueta Cafe), Cadoul Shopping City Suceava (bijuterii şi accesorii), prosoape EuroConf, CD-uri cu muzică şi DVD-uri cu filme de dragoste oferite de Media Galaxy.
Cuplurile de îndrăgostiţi îşi pot declara dragostea în faţa Sfântului Valentin prin încheierea unui legământ de dragoste. Cu sprijinul Asociaţiei Artiştilor Fotografi Suceava, le-am pregătit îndrăgostiţilor diverse concursuri şi premii.

Compania Teatrală Bucovina, premieră absolută cu „Plicul”, de Liviu Rebreanu

În Anul Cehov, iniţiativele mai vechi legate de încurajarea şi susţinerea teatrului în Bucovina şi respectiv Suceava sunt continuate la un nivel diferit şi cu elanuri sporite şi de Compania Teatrală Bucovina, ca Proiect realizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava şi al Primăriei Suceava. În cadrul acestui program, duminică, 14 februarie, la ora 19:00, va avea loc Spectacolul de Gală cu piesa „Plicul”, de Liviu Rebreanu, în regia maestrului Al.G. Croitoru. Reprezentaţia va avea loc în Sala Mare a Casei de Cultură.

De Ziua Îndrăgostiţilor, la Continental

De Ziua Îndrăgostiţilor, la Continental Hotels ai tot ce-ţi pofteşte inima! Love Martini/ Cool Pasion; Lover’s Delight (somon marinat servit cu guacamole). Medalion de curcan servit cu cartof copt cu bacon şi salvie. Inimi din mousse de ciocolată şi vişine. Preţ 99 de lei / cuplu. Restaurant Continental „Arcaşu”, rezervări la telefon 0722 388 513 sau 0372 304 904.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 641 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Unde fugim de-acasă...5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei