Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 feb 2010 - Anul XV, nr. 34 (4325)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Activitate

Petru Luhan, cel mai activ europarlamentar PD-L

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Europarlamentarul sucevean Petru Luhan a avut cea mai prolifică activitate din rândul colegilor săi de partid, de la preluarea mandatului, în luna iulie 2009. Potrivit unui raport privind activitatea europarlamentarilor români, în ceea ce priveşte intervenţiile în plenul Parlamentului European, până la sfârşitul anului trecut, Petru Luhan a avut un total de 38 de intervenţii şi întrebări adresate Parlamentului şi Comisiei Europene. Astfel, în decursul anului trecut, Luhan şi-a trecut în „cont” 17 intervenţii verbale şi 11 în scris, formulate în Parlamentul European, precum şi zece întrebări adresate Comisiei Europene. La total întrebări şi intervenţii, Petru Luhan a reuşit să-i devanseze pe colegii săi din PD-L, pe locurile următoare situându-se europarlamentarii Elena Oana Antonescu, Lucian Niculescu şi Cristian Preda. Potrivit raportului de activitate prezentat de Luhan, acesta a avut intervenţii ce au vizat aderarea României la spaţiul Schengen începând cu anul 2011 sau alocarea de fonduri europene pentru întreprinderile mijlocii.
Petru Luhan este membru al Comisiei pentru dezvoltare regională şi supleant în Comisia pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne, subcomisia pentru securitate şi apărare. Europarlamentarul sucevean este şi raportor al Parlamentului European pentru raportul „Atingerea coeziunii teritoriale, sociale şi economice în cadrul UE – o condiţie esenţială pentru o dezvoltare durabilă şi competitivă la scară mondială”, precum şi raportor al grupului politic al Partidului Popular European în două rapoarte, „Utilizarea tehnologiei informaţiei în domeniul vamal” şi „Reţeaua de alertă privind infrastructurile critice”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petru Luhan, cel mai activ europarlamentar PD-L.
 Vizualizări articol: 1668 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Petru Luhan, cel mai activ europarlamentar PD-L4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Serios trimis de
(11 feb 2010, 12:19:38
probabil interventiile lui au fost la fel de pertinente ca si cele din emisiunile tv la posturile nastionale, inainte de alegerile europene.laughing; atunci cand invitatii se amuzau pe seama lui, omu venind cu poezia invatata de acasa, si cand spun poezie ma refer la un text invatat pe derostlaughing.
chemati-l la suceava si invitati-l la o plimare, pe jos, pe trotuarlaughing)
2.   Domnilor vorbe multe rezultate 0 trimis de
(11 feb 2010, 14:13:25
Domnilor vorbe multe rezultate 0. Daca asta inseamna sa fi activ...
3.   Pupaciosilor de poponet trimis de
(11 feb 2010, 22:48:24
lingai mici ....laughing) Activ al naibii balbaitul !! Ca nu se vede nimik .. Si daca ne gandim mai bine cand era la judet avea vreo suta de mil salariul si mare branza nu a facut (de fapt nimic). Asa ca mangaiati-l cu limbuta vostra calda !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei