Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 feb 2010 - Anul XV, nr. 34 (4325)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Caz misterios

Dosarul tatălui acuzat că şi-a abuzat sexual două fiice, de 12 şi 14 ani, închis de procurori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dosarul şocantului caz al bărbatului din comuna Vadu Moldovei acuzat că a abuzat sexual de două dintre fiicele sale, în vârstă de 12, respectiv 14 ani, iar aceasta din urmă s-a sinucis, a fost închis zilele trecute de procurori, soluţia anchetatorilor fiind aceea că acuzaţiile de incest nu se confirmă.
Concluziile anchetei, potrivit procurorului care s-a ocupat de caz, au fost că fetiţa în vârstă de 12 ani, care a mărturisit cum tatăl ei o abuza sexual încă din luna mai a anului 2008, obligând-o timp de aproape un an să întreţină relaţii sexuale de mai multe ori pe săptămână, nu spune adevărul.
Deşi în declaraţia de câteva pagini dată în faţa anchetatorilor, minora a povestit coşmarul prin care a trecut din mai 2008 până în martie 2009, când sora ei s-a sinucis, iar ea a rupt tăcerea mărturisind toată această înfiorătoare poveste, medicii legişti au examinat-o şi au stabilit că e virgină. Şi nu o dată, ci de două ori, la cererea procurorilor care au vrut să se convingă că, într-adevăr, cele spuse de adolescenta în vârstă de 12 ani nu se confirmă.
Specialiştii de la Medicină Legală au stabilit că adolescenta nu a întreţinut, până la data examinării, contacte sexuale, aşa cum a declarat, neexcluzând însă alte forme de abuz sexual, pentru care, însă, nu au găsit nici un fel de urme sau leziuni specifice.
Neexistând probe care să confirme mărturisirile fetei, care a fost consiliată şi de un psiholog, procurorii au propus scoaterea de sub urmărire penală a tatălui ei.

 

Le-a spus unor prieteni şi colegi de clasă că era abuzată sexual

Procurorii au dat neînceperea urmăririi penale faţă de tatăl acuzat de incest şi în cazul celeilalte fete a lui, minora de 14 ani, care s-a sinucis.
Deşi adolescenta de 12 ani susţinea că şi sora ei a fost violată de tatăl lor, iar acesta ar fi fost motivul care a determinat-o să-şi pună capăt zilelor, concluziile anchetei nu au confirmat nici aceste acuzaţii.
Minora de 14 ani, s-a stabilit în urma necropsiei, îşi începuse viaţa sexuală de ceva vreme, însă băiatul cu care avea o relaţie a negat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fata.
Prieteni şi colegi de clasă ai adolescentei de 14 ani au fost audiaţi ca martori în dosar şi toţi au susţinut că aflaseră de la aceasta, cu puţin timp înaintea sinuciderii, de faptul că tatăl ei o abuza sexual.

 

S-a sinucis bând dintr-o sticlă de formol găsită în garajul tatălui ei

Cu câteva zile înainte de a-şi pune capăt zilelor, minora de 14 ani a fugit de acasă, acuzând faptul că tatăl ei a bătut-o crunt. Acesta din urmă a găsit-o şi a adus-o înapoi acasă, însă, după puţin timp, avea să-şi găsească fiica, în garaj, fără suflare. A ales să se sinucidă, bând câteva guri dintr-o sticlă de formol găsită în garaj.
Medicii legişti nu au găsit la necropsie urme de violenţă care să susţină varianta unor agresiuni fizice din partea tatălui.
Bărbatul a declarat că fiica sa a recurs la acest gest extrem, după ce el i-a interzis să se mai întâlnească cu un băiat şi i-a spus să-şi vadă de şcoală.
Imediat după sinuciderea minorei, sora ei a mărturisit poliţiştilor că erau violate periodic de părintele în grija căruia se aflau.
Potrivit datelor puse la dispoziţie de anchetatori, părinţii fetelor au fost plecaţi ani la rând la muncă, în Grecia, timp în care minorele au stat fie la bunici, fie în grija unor bone angajate.
Din 2007, tatăl s-a întors definitiv acasă, din câte se pare în urma unor neînţelegeri cu soţia sa.
De altfel, imediat după sinuciderea fetei de 14 ani, mama, întoarsă acasă să-şi îngroape copila, şi-a anunţat intenţia de a divorţa.
Deşi ancheta a infirmat varianta incestului, curioasă este atitudinea tatălui acuzat, care a refuzat să fie testat la poligraful (detectorul de minciuni) din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dosarul tatălui acuzat că şi-a abuzat sexual două fiice, de 12 şi 14 ani, închis de procurori.
 Vizualizări articol: 542 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Dosarul tatălui acuzat că şi-a abuzat sexual două fiice, de 12 şi 14 ani, închis de procurori5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vinovat?????? trimis de
(11 feb 2010, 12:29:56
si uite asa sergiule esti vinovat ca ai murdarit imaginea,reputatia si onoarea acestui cetatean....
va trebui sa platesti inmiit ceea ce ai facut acestui om
tu si ziarul acesta care pupati in****militia,coruptii s.a.m.d
rusine...
de la a fi invinut.........pana la acuzare e drum lung,iar apoi ca vinovat.........cale fff lunga,dar tu de unde sa stii daca stai toata ziua in brama aia infecta cu tovarasii tai pupincuristi si militieni corupti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei