Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 feb 2010 - Anul XV, nr. 34 (4325)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Auto

Circa 300 de maşini Toyota din Suceava şi Botoşani vor fi chemate în service

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproximativ 300 de maşini Toyota din Suceava şi Botoşani vor fi chemate în service-ul dealer-ului acestei mărci din judeţul Suceava pentru verificări la pedala de acceleraţie. În acest sens, proprietarii de autoturisme Toyota vor primi zilele acestea scrisori de informare de la dealerul Toyota, prin care vor fi invitaţi pentru programări în service. Verificarea unei maşini va dura aproximativ 30 de minute, costurile urmând să fie suportate în totalitate de către compania Toyota. Potrivit unui comunicat al acestei companii, campania de rechemare este o măsură preventivă în vederea verificării tuturor vehiculelor indicate de către producător, Toyota Motor Europe, chiar dacă posesorii acestor maşini nu au identificat nici o problemă la nivelul pedalei de acceleraţie sau dacă maşina nu prezintă problema respectivă. „În România, la fel ca şi în Europa, nu a avut loc nici un accident cauzat de eventuale disfuncţionalităţi la nivelul pedalei de acceleraţie. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat clienţilor noştri şi îi asigurăm că, pentru noi, siguranţa şi satisfacţia lor sunt mai presus de orice. De aceea iniţiem această campanie preventivă de rechemare în service. În acest moment, preocuparea noastră cea mai mare este aceea de a soluţiona cât mai urgent şi eficient această situaţie şi de a ne asigura că toate maşinile au fost verificate”, a declarat directorul general Toyota România, George Kyriazis.

 

În service vor fi chemate opt modele de autoturisme Toyota

Scrisorile de rechemare în service vor fi primite de proprietarii a opt modele de autoturisme Toyota. Este vorba despre modelele Aygo, fabricate în perioada februarie 2005 – august 2009, iQ (noiembrie 2008 – noiembrie 2009), Yaris (noiembrie 2005 – septembrie 2009), Auris (octombrie 2006 – 5 ianuarie 2010), Corolla (octombrie 2006 – decembrie 2009), Verso (februarie 2009 – 5 ianuarie 2010), Avensis (noiembrie 2008 – decembrie 2009) şi RAV4 (noiembrie 2005 – noiembrie 2009). Potrivit reprezentanţilor Toyota, la aceste modele există posibilitatea ca pedala de acceleraţie să rămână blocată mecanic într-o poziţie parţial apăsată sau să revină lent la poziţia normală, acest comportament fiind cauzat de probabilitatea apariţiei uzurii la mecanismul pedalei de acceleraţie. „Uzura progresivă, în combinaţie cu anumite condiţii de funcţionare şi de mediu, pot genera o frecare mai mare la nivelul mecanismului, astfel încât, cu intermitenţă, pedala de acceleraţie să poată fi apăsată mai greu, să revină mai încet la poziţia normală sau, în cel mai rău caz, să rămână parţial apăsată”, se arată în comunicatul celor de la Toyota. De asemenea, pentru informaţii suplimentare, proprietarii de autoturisme Toyota sunt invitaţi să acceseze şi site-ul de internet al acestei companii, www.toyota.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Circa 300 de maşini Toyota din Suceava şi Botoşani vor fi chemate în service.
 Vizualizări articol: 1361 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 5 voturi
Circa 300 de maşini Toyota din Suceava şi Botoşani vor fi chemate în service3.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei