Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 ian 2010 - Anul XV, nr. 22 (4313)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă....

Perioada 28 ianuarie – 3 februarie

Joi, 28 ianuarie

Reduceri de iarnă la Shopping City Suceava

Până la sfârşitul sezonului de iarnă, magazinele din Shopping City Suceava îşi aşteaptă clienţii cu oferte speciale, discounturi la articolele de iarnă şi lichidări de stoc. Fie că doriţi o schimbare totală a garderobei, un costum pentru schi sau o ţinută elegantă pe care aţi remarcat-o de anul trecut, acum este momentul să profitaţi. Magazinele din Shopping City Suceava vă aşteaptă cu reduceri de preţ de până la 80%.
Pentru a vă pregăti lista de cumpărături, vă oferim şi câteva exemple: Mobexpert – reduceri de până la 50%, Media Galaxy – preţuri speciale la zeci de produse, New Yorker – reduceri între 10% şi 80%, Takko Fashion – reduceri de până la 70% la produsele marcate, Fox şi House of Art – 70% la articolele de iarnă, Orsay – 50% la articolele marcate, Sense oferă reduceri între 5% şi 50% la articolele de sezon, Coax – reduceri de până la 60 %, Champion – 40% la colecţia toamnă / iarna şi oferte zilnice de 50% - 60% reducere, Moda Miss – 40% reducere la articolele de sezon, Camiceria Italiana – cămăşi de la 69 lei, pulovere de la 79 lei, pantaloni de la 99 lei, costume bărbaţi de la 299 lei, Dovani – 1 + 1 gratis, Danik – reduceri de până la 50% la pantaloni, sacouri, pulovere şi jachete, Adam’s by Secuiana – până la 50% la produsele marcate, Benvenuti – reduceri de până la 55%, Otter – reduceri între 10% si 50% la marochinărie şi încălţăminte, Deichmann – 2 perechi de încălţăminte + 1 gratis, 1 pereche de încălţăminte + ½ gratis.
În catalogul Carrefour găsiţi ofertă specială la sute de produse: la 1 produs cumpărat ai 50% reducere din al doilea.

EXPO ART, la City Gallery, 19 – 31 ianuarie

Până pe 31 ianuarie, Shopping City Suceava vă invită la City Gallery să admiraţi cele peste 150 de lucrări de pictură şi grafică a elevilor Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava, elevi de clasa a X –a şi a XI-a, din grupele profesorilor şi artiştilor plastici Puşa Pîslaru şi Iulian Asimionesei.
Împreună cu aceştia, expun şi copii din grupul “Micii Picasso”. Acesta este format din copii pe care îi pregăteşte în propriul atelier artista plastică Puşa Pîslaru. Lucrările copiilor sunt acompaniate şi de lucrările profesorilor mai sus menţionaţi.

Expoziţie „În ritmul epocii. Viaţa Kazimierei Iłłakowiczówna”

La Muzeul de Istorie din cadrul Complexului Muzeal Bucovina Suceava se deschide astăzi, la ora 12:00, o expoziţie dedicată poetei poloneze Kazimiera Iłłakowiczówna (1888 - 1983).
Cu genericul „În ritmul epocii. Viaţa Kazimierei Iłłakowiczówna”, expoziţia, pregătită de Ambasada Republicii Polone la Bucureşti cu sprijinul Uniunii Polonezilor din România şi prezentată publicului sucevean cu colaborarea Complexului Muzeal Bucovina, vizează viaţa şi activitatea unei personalităţi al cărei destin s-a contopit cu cel al Poloniei secolului XX şi s-a legat de România prin momente care au lăsat urme de neşters.

Student Club Session Party

Program special dedicat studenţilor la Club Babylon Suceava,
unde cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei!
Petrecerea incendiară este organizată cu sprijinul A.S.U.S. - Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava şi va fi întreţinută de Dj Cioco, rezident Club Babylon Suceava. Intrarea gratuită!

Concert folk cu Adrian Bezna, Pub „La Fierărie”

Începând cu ora 20:00, noapte albă la Pub „La Fierărie”, cu Adrian Bezna. Intrarea liberă. Rezervări la 0771 262 251.


Vineri, 29 ianuarie

Friday Whistle Party

Club Babylon Suceava revigorează viaţa de noapte a Sucevei, cu o petrecere la care cuvântul de ordine va fi distracţia! Bineînţeles, fluierele vor fi puse la dispoziţie de organizatori, iar clienţii vor avea parte de oferte speciale la băuturi! Intrarea gratuită!

Seară latino, la Padrino

Începând cu ora 22:00, la Restaurantul „Padrino” Suceava, seară latino.


T- Jazz, în Vox

Binecunoscuta formaţie suceveană T-Jazz (componenţă: Oxana Sametkin - voce, Marius Vrânceanu - chitară, Dan Dragomirescu - chitară, Laur Fratoştiteanu - bas, Lucian Rusu - tobe) va susţine vineri, 29 ianuarie a.c., ora 21:00, un concert la Disco VOX.
T-Jazz va încânta publicul cu un repertoriu format din piese ale celebrilor Herbie Hancock, John McLaughlin, Marcus Miller, Scot Henderson, Al Jarreau, Chik Corea, dar programul va cuprinde şi câteva piese proprii.

 

Mărgineanu, la „Giovani Caffe” Suceava

La ora 22:00, la „Giovani Caffe”, sucevenii au ocazia să se întâlnească cu îndrăgitul interpret Mihai Mărgineanu. Cei care doresc să participe la eveniment trebuie să scoată din buzunar 20 lei, pentru a plăti biletul de intrare iar organizatorii anunţă că, pe lângă costul biletului, sucevenii trebuie să facă consumaţie de minimum 50 lei.
Mihai Mărgineanu s-a lansat în muzică destul de târziu, la vârsta de 36 de ani. Primele sale melodii au fost înregistrate în 2005, fiind iniţial destinate unui grup limitat de prieteni. Ulterior, cântecele s-au răspândit pe internet, iar autorul a câştigat popularitate şi datorită invitaţiei în emisiunea Cronica Cârcotaşilor, difuzată la un post naţional de televiziune.
Serbările zăpezii, la Câmpulung
Deschiderea oficială a acestui eveniment va avea loc la ora 16:00, pe pârtia Runc, unde cei prezenţi vor avea parte de un spectacol din care nu vor lipsi concertele în aer liber, defilări cu ATV-urile, discotecă, dar şi de o coborâre pe schiuri cu făclii.
Concertele de vineri vor fi susţinute de trupele Miss Katy & BountyQ, Let’s Do It şi K-lypso, precum şi de actorul Lucian Dragotă. Prima zi a Serbărilor Zăpezii se va încheia cu o discotecă în aer liber.


Sâmbătă, 30 ianuarie

Tequila Party!

Club Babylon încălzeşte atmosfera cu Tequila Party, petrecere la care toţi clienţii vor beneficia de foarte multe shot-uri din partea casei. Program special de weekend, cu un show incendiar cu cele mai sexy animatoare, alături de Dj Cioco, rezident Club Babylon Suceava şi de MC Dany! Intrarea gratuită!

Handbal, Liga Naţională

Sala LPS Suceava, ora 17:00
CS Universitatea Suceava – Pandurii Târgu Jiu

Discoteca de altădată la Vox

Începând cu ora 21:00, în Discotheque Vox - Suceava, muzică veche, sub genericul „discoteca de altădată”.

Serbările zăpezii, la Câmpulung

Turiştii pot participa la concursurile de sănii, schi şi snowboard, care vor începe de la ora 10:00 şi care vor fi organizate pe categorii de vârstă. Începând cu ora 16:00 vor fi organizate concursuri de alergare în saci, „frânghia voinicilor”, precum şi alte jocuri recreative. De la ora 18:00 va începe carnavalul cu măşti, apoi cei prezenţi pot participa la tombola AVON, după care va fi organizat concursul Miss Crăiasa Zăpezii. Seara, de la ora 19:00, pe scena de lângă pârtia Runc va cânta formaţia DeepSystem, după care va fi organizată o seară bucovineană. Pentru ultima parte a zilei, organizatorii au pregătit un foc de tabără şi o discotecă în aer liber.

Retro Friends Party în Bowling Strikers Club

Începând cu ora 22:00, petrece la Strikers cu cea mai bună muzică din anii ’80 şi ’90, alături de invitatul special Dj Mc Papa Jacky. Clienţii fideli vor fi premiaţi cu un CD cu muzică retro.

Distracţie pentru copii, la Iulius Mall

La Iulius Mall Suceava, copiii sunt răsfăţaţi în fiecare week-end cu evenimente special create pentru ei. Sâmbătă, copiii şi părinţii sunt invitaţi la un ceai şi o poveste cu fiinţe fermecate din alte timpuri, aduse la viaţă la Librăria Cărtureşti, care reînnoieşte invitaţia către cei mici “Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!”, începând cu ora 17:00.

 

 

Duminica, 31 ianuarie

Club Life by Dj Cioco!

Raiul coboară pe pământ în cadrul programului Club Life by Dj Cioco! Bineînţeles, cei mai petrecăreţi vor fi recompensaţi cu premii şi băuturi din partea casei. Intrarea gratuită!
Serbările zăpezii, ultima zi, la Câmpulung
Ultima zi a Serbărilor Zăpezii de la Câmpulung este rezervată competiţiilor sportive, fotbal şi baschet, membrii echipelor urmând să joace încălţaţi în clăpari de schi.

Teatrul „Puppet”

Păpuşile vin să prindă viaţă în zona Kidsland, la parterul centrului comercial. Marionetele Teatrului “Puppet” vor purta prichindeii, dar şi pe cei mari, în lumea fascinantă şi captivantă a poveştilor populare şi a basmelor.
Microstagiunea păpuşarilor începe la ora 12:00.
Surprizele nu se opresc aici, pentru că după reprezentaţia teatrului de păpuşi, sunt invitaţi să prezinte un program special copii de la şcoli şi grădiniţe din judeţ, aceştia fiind răsplătiţi cu diplome de excelenţă, prăjituri oferite de Cofetăria Oana şi meniuri gratuite oferite de restaurantele din Food Court Almondo.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă.....
 Vizualizări articol: 1927 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă....5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei