Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 ian 2010 - Anul XV, nr. 15 (4306)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Controale în trafic

Şoferii care intră în depăşiri periculoase, lăsaţi fără permise unul după altul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O acţiune de control a Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava, care a avut drept principal scop prevenirea accidentelor rutiere care se produc din cauza depăşirilor neregulamentare, s-a soldat cu depistarea a aproape 30 de conducători auto care au depăşit prin locuri nepermise.
Controlul, dispus la nivel naţional, s-a desfăşurat în perioada 11-17 ianuarie, oamenii legii acţionând la nivelul întregului judeţ.
„În cadrul acţiunii au fost constatate 22 de infracţiuni, s-au aplicat 776 de amenzi, în valoare de 74.740 de lei, şi au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce 48 de permise, dintre care 32 pentru depăşiri neregulamentare şi opt pentru consum de alcool”, a declarat subinspectorul Mihai Gabinat, şeful Secţiei Drumuri Naţional Europene din cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră.
Ea a subliniat că nerespectarea regulilor care reglementează depăşirea autovehiculelor reprezintă constant una din cauzele principale care duc la producerea accidentelor, condiţii în care se pune un accent deosebit pe disciplinarea şoferilor din acest punct de vedere.
Conform statisticilor, pe parcursul anului 2009, pe fondul depăşirilor neregulamentare, pe drumurile publice din judeţ s-au produs 23 de accidente rutiere grave, acestea soldându-se cu cinci morţi, 23 de răniţi grav şi 11 victime rănite uşor.
De asemenea, alte 17 accidente, soldate cu trei decese, s-au produs din cauza şoferilor care se deplasau pe sensul opus de mers, cel mai adesea ca o continuare a depăşirii.
Concluzia poliţiştilor este că, deşi în scădere faţă de anul precedent, aceste abateri duc la un număr mult prea mare de accidente rutiere. Şoferi care ignoră orice limită, intrând în depăşiri în zone cu vizibilitate aproape de zero, pot fi văzuţi adesea pe şosele, din păcate, prin inconştienţa lor, aceştia punând în mare pericol şi alţi participanţi la trafic.
Acţiunile tematice de control în trafic ale poliţiei continuă, următorii vizaţi fiind pietonii, implicaţi, cel mai adesea din vina lor, în foarte multe accidente rutiere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferii care intră în depăşiri periculoase, lăsaţi fără permise unul după altul .
 Vizualizări articol: 3829 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Şoferii care intră în depăşiri periculoase, lăsaţi fără permise unul după altul4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Deci se poate!!! trimis de
(20 ian 2010, 13:15:46
Ma bucur ca sunt intensificate aceste actiuni! Foarte multi nebuni circula pe aceste drumuri ,care oricand pot nenoroci un om nevinovat ! Foarte bine faceti si continuati tot asa!
2.   Doamne Ajuta! trimis de
(20 ian 2010, 14:01:54
la mai multe controale... ca e plin de inconstienti pe drumuri.
3.   XXL poate doar la marime nu si la IQ trimis de
(20 ian 2010, 14:19:39
Azi in jurul orei 13 stateam la coada la semaforul din intersectia strazilor Armeneasca cu Marasesti , coada pana spre Liceul Pedagogic, pe carosabil un strat frumusel de zapada de vreo 7 cm. Se face verde la semafor si coloana se pune in miscare, din sens opus dinspre intersectie venea o masina cand ce se gandeste un idiot cu Nisan Patrol ( XXL la numar) sa depaseasca el coloana dispre liceu pana la semafor numai ca lumea a tinut bara la bara si s-a trezit in ipostaza de a opri in fata masinii care venea dinspre intersectie.Cel din spatele meu a oprit si la lasat sa intre in coloana. Asa un fenomen de prostie si inganfare nu ar trebui lasat fara carnet si sa admire peisajul perpedes?
4.   S trimis de
(20 ian 2010, 14:42:36
Pai este masina lui Nicolae Romulus de la Ziarul Obiectiv...
5.   Tinerii cu ceafa groasa se expun! trimis de
(20 ian 2010, 15:02:18


Tinerii cu ceafa groasa, fac de regula aceste depasiri riscante....
6.   :)) trimis de
(20 ian 2010, 16:54:56
Stau si rad de comentariile voastre, care in mare parte sunt adevarate. E plin de cocalari impulsivi in Sv. Ieri mergeam pe strada care leaga Petru Rares de Cinematograf. Un tip tinerel asa, parcat pe contrasens a iesit din parcarea inzapezita cu forta crezand ca se opresc masinile ca el sa se inscrie pe banda...da sigur. a luat din plin cu partea dreapta un Opel Astra laughing) Nu am stat sa aud care era exact explicatia lui, dar nu cred ca s-a izbit din cauza ca nu a vazut Opelul, ci fiindca el credea ca o sa-l lase toti sa iasa nervos din parcare. mistoo
7.   Bine ca s-au trezit si politistii astia... trimis de
(20 ian 2010, 18:47:29
Sa speram ca de acum incolo va scadea rata accidentelor.De cele mai multe ori platesc oameni nevinovati...Felicitari,hai noroc si la mai mare!:p
8.   Polutia romana trimis de
(20 ian 2010, 20:48:56
Daca Politia si-ar face treaba,n-am mai vedea soferi fara centuri,vorbind la telefon in trafic,calcand linia continua,cu copii sub 12 ani pe locurile din fata,cu luminile de ceata aprise cand nu e ceata(cocalarii care n-au carte le spun "proiectoare",daca ar sti sa citeasca sau daca si-ar lua masina noua,nu bemveuri second,ar vedea in cartea masinii ce sunt si la ce folosesc),trecand pe rosu,samd...mai iesiti din birouri,ca va joaca cascheta pe cap de-atata solitaire si tetris!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei