Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 ian 2010 - Anul XV, nr. 15 (4306)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Preocupată

Şi-a dus fetele la şcoală până în ultima zi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ege Cetin, fiica cea mai mare a Gabrielei şi a lui Ozer Cetin, era elevă în clasa a doua la Şcoala Generală Nr. 3 din Suceava.
Ieri dimineaţă, învăţătoarea lui Ege, Ilena Grigorean, a fost şocată de cumplita veste. „Nu mi-a venit să cred, nici acum nu-mi vine să cred că este adevărat. Era o femeie liniştită, se preocupa de fată, venea la şedinţele cu părinţii, nu a dat de bănuit absolut nimic, totul era normal în comportamentul ei”, a povestit învăţătoarea Ilena Grigorean.

 

O persoană calmă

Gabriela Cetin a sunat-o pe învăţătoarea lui Ege acum o săptămână, când şi-a învoit copilul de la ore pentru a putea merge cu ea la un consult oftalmologic. Luni, Ege a venit la şcoală şi le-a povestit apoi colegilor săi despre consultul la care a fost şi i-a anunţat că de acum înainte va purta ochelari. Nu a mai fost aşa, pentru că în acea zi, câteva ore mai târziu, copila şi-a găsit sfârşitul, ucisă cu cruzime chiar de mama ei.
„M-am întâlnit cu ea (cu Ege) şi la sfârşitul săptămânii. Eram într-un magazin şi m-a strigat să mă salute”, îşi aminteşte învăţătoarea fetei.
Ilena Grigorean spune că nu a cunoscut-o foarte bine pe mama lui Ege, însă din întâlnirile avute la şedinţele cu părinţii, părea o persoană foarte calmă, extrem de ataşată de copii.
„O aducea la şcoală dimineaţa, venea să o ia la sfârşitul orelor, vă spun, foarte atentă”, povesteşte învăţătoarea. Ege învăţa la Şcoala Generală Nr. 3 din semestrul al doilea al anului şcolar trecut, venită prin transfer de la Şcoala Generală Nr. 4. Avea un comportament exemplar la clasă, rezultate foarte bune la învăţătură şi nimic din ceea ce făcea sau spunea nu dădea de înţeles existenţa unor probleme sau neînţelegeri în familie.

 

Ege şi Ebru, liniştite, integrate în colectivitate, ataşate de mamă

Învăţătoarea fetei îşi aminteşte că în ultimul timp, sper deosebire de anul trecut, Ege a rămas la orele de religie de la clasă, deşi tatăl său nu era creştin.
„În clasa întâi nu a participat la orele de religie. Venea mama ei şi o lua acasă. Anul acesta însă, Ege a rămas la religie”, a povestit învăţătoarea lui Ege Cetin.
Vestea groaznică a morţii lui Ege şi modul în care aceasta şi-a încheiat viaţa a fost un şoc pentru cadrele didactice de la Şcoala Generală Nr. 3, pentru colegii de clasă ai fetei şi pentru părinţii acesteia.
„Le-am spus copiilor că Ege nu mai este cu noi şi atât. Nu pot să le spun despre o asemenea grozăvie, nici nu ştiu ce să le spun”, a mai spus învăţătoarea lui Ege.
Ebru Cetin, sora lui Ege, avea doar patru anişori şi era în grupa mijlocie la Grădiniţa Filadelfia. Un copil liniştit, cuminte, extrem de ataşat de mamă, aşa şi-o aminteşte pe Ebru directorul Şcolii Creştine Filadelfia, Ioan Bădeliţă.
„Noi am rămas fără cuvinte. Nu ştim cum să ne explicăm această tragedie”, a declarat Ioan Bădeliţă. Directorul de la Filadelfia o cunoştea pe Gabriela Cetin, mama fetelor, şi chiar săptămâna trecută s-a întâlnit cu ea.
„E foarte ciudat. Am cunoscut-o bine. Era o femeie echilibrată. În fiecare zi o aducea şi o lua pe fată de la grădiniţă, colabora cu educatoarele, copilul era bine integrat în grupă şi niciodată nu a dat de înţeles sau nu a spus că sunt probleme în familie”, a mai spus Ioan Bădeliţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a dus fetele la şcoală până în ultima zi.
 Vizualizări articol: 10619 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.79/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 14 voturi
Şi-a dus fetele la şcoală până în ultima zi3.8514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei