Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 ian 2010 - Anul XV, nr. 15 (4306)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nemulţumire

Din cauza blocajelor, Flutur a mers pe jos din Şcheia până în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a declarat nemulţumit de modul în care firmele de deszăpezire şi poliţia şi-au îndeplinit obligaţiile în cursul zilei de ieri, când a nins abundent. Flutur a făcut referire în special la zona industrială din Şcheia, precizând că în dimineaţa zilei de ieri s-au înregistrat mai multe blocaje în trafic. El a precizat că pentru a ajunge mai repede la Consiliul Judeţean a fost nevoit să parcurgă pe jos distanţa de la fabrica de bere „Bermas” şi până în Suceava, pe motiv că maşina de serviciu era blocată în trafic.
„Am sunat conducerea judeţeană a Inspectoratului de Poliţie Suceava pentru a dirija traficul de la Şcheia spre Suceava. Era un blocaj total atât din cauza tirurilor care nu erau echipate pentru condiţii de iarnă, cât şi pentru că procesul de deszăpezire nu funcţiona corespunzător. Şi am avut o discuţie şi cu domnul primar Ion Lungu şi cu şefii poliţiei pentru a trimite mai repede echipe de deszăpezire şi echipaje de poliţişti pentru a dirija traficul. Asta pentru că au fost situaţii când se stătea la coadă şi câte o oră şi nu este normal”, a declarat Flutur.
El a precizat că în cursul zilei de astăzi va avea o discuţie cu reprezentanţii firmelor care asigură deszăpezirea drumurilor, astfel încât în viitor să nu mai existe situaţii precum cele din zona industrială Şcheia.
Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a mai adăugat că tot astăzi va stabili şi priorităţile administraţiei judeţene în ceea ce priveşte infrastructura de drumuri, cu accent în mod deosebit pe continuarea lucrărilor la şoseaua de centură a Sucevei.
„Importantă este şi continuarea celorlalte obiective, în mod special Drumul Naţional 17, la care mai sunt o serie de lucrări restante, cum ar fi trecerile de cale ferată de la Frasin, Vama, Câmpulung Moldovenesc, dar şi tronsonul de drum de la Prisaca Dornei”, a mai spus preşedintele CJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Din cauza blocajelor, Flutur a mers pe jos din Şcheia până în Suceava.
 Vizualizări articol: 2320 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 4 voturi
Din cauza blocajelor, Flutur a mers pe jos din Şcheia până în Suceava3.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce bine! trimis de
(20 ian 2010, 13:54:08
1. lasati ca un pic de miscare nu strica ca mai dam jos din burtica;

2. data viitoare domnu flutur sunati inainte cu o zi daca doriti sa mergeti la magazin pe prietenul de partid sa va faca partie, poate asa si muritorii de rand au parte de un drum curat ca in rest sa traiasca statul care da bani ca treaba nu facem;

3. poate daca ii "urecheati pe cei de la dezapezire,poate curata si drumurile principale din cu lama la asfalt nu tinuta la misto la "distanta regulamentara", ca nici nu se cunoaste ca trec pe strazi.

va multumesc si o zi buna in continuare!

P.S. poate mai ramaneti prin suceava sa vedeti ce se intampla, caci perioada raportarilor la pachet a trecut devreo 20 de ani.
2.   La Viena trimis de
(20 ian 2010, 14:45:13
Acolo oare au deszapezit cand a fost don Fluture la targ?Oare s-au prezentat la targul de turism ce model de gropi avem noi in asfalt?Ca sa stie si turistii sa vina macar cu touareguri,cum are dom primar,sa nu le sara dintii din gura,dar poate asa vor avea de lucru si stomatologii nostri,sa nu mai zic cei din service-uri!Dragi turisti, dupa ce da zapada la o parte domnu Flutur,cea de pe strada nu cea din anumite shopuri,Doamne fereste,veniti sa navigati printre gropi mai ceva ca pe internet.Va asteptam cu drag.
3.   Fapte nu vorbe trimis de
(20 ian 2010, 18:33:09
discutie cu firmele de dezapezire.....

ha,ha,ha

dar de ce nu precizezi pe ce motiv???

nu cumva cota parte din contract pt. dezapezire si intretinere?

am vrea sa vedem masurile luate.....

nu baliverne
4.   10 trimis de
(21 ian 2010, 14:34:08
eu cred ca cei de la rosal sau descurcat impecabil in suceava.nu a fost nici un blocaj 2 zile cat a nins.iar pe strazile mici din cartiere pe majoritatea nu pot intra din cauza unor nesimtiti de soferi care ar trebui lasati fara permis.cat despre zona scheia nu e treaba rosalului.ar trebui tras de ureche primarul din scheia.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei