Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 ian 2010 - Anul XV, nr. 4 (4295)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În 2010

Transgaz va construi magistrala de gaz între Vatra Dornei şi Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania Transgaz SA va investi, în cursul anului 2010, în construcţia magistralei de gaz metan pe tronsonul Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei. Anunţul a fost făcut de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Daniel Cadariu, care a precizat că Transgaz a prins în planul de investiţii pentru anul acesta tronsonul dintre cele două oraşe, continuând astfel lucrările începute prin proiectul administraţiei judeţene „Suceava – Utilităţi şi mediu la standarde europene”. Cadariu a precizat că investiţia va consta în construcţia a aproximativ 30 de kilometri de conducte pentru transportul gazelor naturale.
În urma unei hotărâri a Guvernului României de la sfârşitul lunii octombrie 2009, compania Transgaz a preluat construcţia magistralelor de gaz metan din judeţul Suceava, investiţii începute prin proiectul „Utilităţi şi mediu”. Astfel, Transgaz va continua lucrările de construcţie a magistralelor de gaz pe tronsoanele Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei şi Păltinoasa – Rădăuţi, urmând a face şi racordurile la aceste magistrale.
Pe de altă parte, Daniel Cadariu a precizat că, în perioada imediat următoare, la Ministerul Economiei vor fi semnate contractele pentru furnizarea gazului metan în Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei şi în comuna Pătrăuţi. Vicepreşedintele CJ Suceava a arătat că operatorul de gaz în Vatra Dornei şi Câmpulung Moldovenesc va fi compania Amgaz Furnizare SRL, în timp ce în Pătrăuţi gazul va fi furnizat de către SC Prisma Serv Company SRL.
Cadariu a mai spus că nici una dintre licitaţiile pentru desemnarea operatorului de gaz în cele trei localităţi nu a fost contestată, motiv pentru care contractele cu firmele câştigătoare vor fi semnate în cel mai scurt timp.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Transgaz va construi magistrala de gaz între Vatra Dornei şi Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 760 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Transgaz va construi magistrala de gaz între Vatra Dornei şi Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei