Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 ian 2010 - Anul XV, nr. 3 (4294)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Campanie

Câinii comunitari din Suceava, sterilizaţi gratuit de o echipă de medici germani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele mai ample acţiuni de sterilizare a câinilor vagabonzi din municipiul Suceava va începe de luni, 11 ianuarie, cu ajutorul unei echipe de zece oameni, ai Fundaţiei germane Pfier Pfoten (Patru Lăbuţe), care va rămâne aici pentru o perioadă de trei săptămâni.
“Ei au propria echipă de prindere a câinilor vagabonzi, iar noi vom contribui cu încă două echipe, pentru a aduna cât mai mulţi câini de pe străzi şi a-i aduce să fie sterilizaţi, vaccinaţi, deparazitaţi şi marcaţi cu crotaliu. Intenţia noastră este de a steriliza nu doar câinii din municipiu, ci şi pe cei din comunele învecinate, de unde adesea ajung pe străzile noastre”, a declarat viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi.
Spitalul mobil şi sălile de operaţii pentru campania de sterilizare a câinilor vagabonzi va fi instalat într-o zonă uşor accesibilă – probabil pe platformă betonată de pe strada Universităţii, deţinută de Apele Române, singurele costuri pe care le va suporta municipalitatea suceveană fiind cele de cazare, masă şi transport a echipelor de medici şi prinzători.
“Vrem ca operaţiunea de sterilizare să se desfăşoare într-o zonă centrală, pentru ca sucevenii să poată veni cu animalele lor de companie, din casă ori din jurul blocului, să le sterilizeze gratuit. Doar astfel putem ţine sub control numărul animalelor care sunt pe străzile oraşului, mai ales că anul acesta echipa de sterilizare va mai reveni de două ori”, a precizat viceprimarul Harşovschi.
Pentru a le atrage atenţia sucevenilor asupra ocaziei de a-şi steriliza gratuit animalele la care ţin, de cele mai multe ori aciuate în jurul blocurilor, în centrul oraşului, pe durata campaniei de sterilizare, va fi montat un câine uriaş, gonflabil.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câinii comunitari din Suceava, sterilizaţi gratuit de o echipă de medici germani.
 Vizualizări articol: 1410 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Câinii comunitari din Suceava, sterilizaţi gratuit de o echipă de medici germani5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei