Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 dec 2009 - Anul XIV, nr. 305 (4291)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Cu două zile înainte de Revelion

Sucevenii au invadat din nou hipermarketurile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În prag de An Nou, sucevenii au invadat din nou magazinele, centrele comerciale şi Bazarul. După isteria cumpărăturilor pentru Crăciun, comercianţii au avut o pauză în activitate de doar câteva zile, pentru că pregătirile pentru Revelion i-au scos din nou pe suceveni la cumpărături.
Hipermarketurile sunt cele mai căutate magazine în această perioadă, iar alimentele sunt cele mai căutate produse. Lor li se adaugă băuturile alcoolice, în special şampania, fructele şi deserturile.
Pentru ca toată lumea să poată să-şi facă aprovizionarea pentru Revelion, hipermarketurile au extins programul de lucru în această perioadă şi mulţi dintre suceveni, din cauza aglomeraţiei din timpul zilei, preferă să meargă la cumpărături noaptea.
Ofertele speciale sunt atracţia cumpărătorilor, iar acum, după ce Crăciunul a trecut, podoabele de brad şi obiectele specifice acestei sărbători sunt la jumătate de preţ.
Chiar dacă alimentele sunt cele mai căutate produse în această perioadă, iar hipermarketurile sunt supraaglomerate, nici Bazarul nu este ocolit de suceveni.
Se vinde şi se cumpără orice, iar lucrul acesta se poate observa chiar de la intrarea în Bazar, unde, pe toată perioada cât centrul comercial este deschis, oamenii roiesc cu sacoşe încărcate, iar staţiile de autobuz sunt mereu aglomerate.
„Încep să vină după ora 9:00, când se mai încălzeşte puţin. Nu e chiar ca înainte de Crăciun, atunci era şi mai multă lume, dar sunt clienţi”, a declarat un angajat din Bazar.
Alimentele şi dulciurile aduse de comercianţi din Ucraina sunt cele mai cumpărate produse, după care urmează cele vestimentare, având în vedere că urmează o petrecere în noaptea dintre ani.
Hainele din piele şi cojoacele sunt şi acestea în atenţia sucevenilor, însă comercianţii spun că vânzarea nu mai este la fel de mare ca în alţi ani.
Covoarele, perdele şi lustrele sunt de asemenea căutate de cumpărătorii care vor să intre în noul an cu casa frumos împodobită şi cu lucruri noi.
Isteria cumpărăturilor de tot felul nu va mai ţine decât doar câteva zile, spun comercianţii suceveni. „O să fie aşa azi şi mâine, iar apoi, până prin februarie, nimeni nu mai cumpără nimic, lucrăm pe zero”, a declarat un vânzător din Bazar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii au invadat din nou hipermarketurile.
 Vizualizări articol: 717 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Sucevenii au invadat din nou hipermarketurile5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei