Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 dec 2009 - Anul XIV, nr. 297 (4283)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prognoze

Coşmarul din trafic se prelungeşte şi astăzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Traficul rutier de coşmar din ultimele trei zile, instalat în tot judeţul, are toate şansele să se prelungească, meteorologii anunţând ninsori abundente pe tot parcursul zilei de astăzi.
Conform unei noi avertizări, astăzi, în intervalul orar 6.00 –23.00, va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă în toată Moldova, fiind aşteptate şi intensificări de vânt. Cu alte cuvinte, o situaţie mai rea decât cea din ultimele zile, când a nins puternic, însă judeţul Suceava a fost ferit de viscol.
Începând de marţi după-amiază, pe majoritatea sectoarelor de drum din judeţ se circulă foarte dificil, în condiţii de iarnă, însă, cel puţin până ieri seară, nici un drum nu fusese închis circulaţiei.
Ambuteiaje au fost însă numeroase, de obicei drumurile fiind blocate parţial de tiruri rămase înzăpezite. Ieri de exemplu, o astfel de situaţie s-a înregistrat pe DN 17, la Ilişeşti, în timp ce în municipiul Suceava, pe Calea Unirii, o tamponare în zona Grupului Şcolar a făcut ca maşinile să înainteze cu viteza melcului zeci de minute.
Poliţiştii apreciază că apariţia vântului ar însemna un adevărat dezastru, având în vedere cantităţile foarte mari de zăpadă căzute, drumurile putându-se bloca imediat, fără a se putea face mare lucru.
Zeci de maşini de deszăpezise sunt scoase în teren pentru înlăturarea zăpezii.
De asemenea, zeci de poliţişti de la circulaţie, cu maşinile din dotare, acţionează zi şi noapte pentru fluidizarea traficului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Coşmarul din trafic se prelungeşte şi astăzi .
 Vizualizări articol: 1670 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Coşmarul din trafic se prelungeşte şi astăzi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Inzapezire trimis de
(18 dec 2009, 13:16:41
sa ne fie cu iertare dar nici oamenii nu vor sa dea cu lopata deloc.....nu stiu pe cine asteapta sa le faca carari pe strada, in jurul blocurilor, mai mare rusinea.....suntem niste puturosi, care asteptam mura-n gura sa vina altii sa ne faca ceea ce noi avem nevoie ...RUSINE!..... cind eram copii, in sat, nu venea Primaria sa ne faca carari, noi faceam pina la vecinul din dreapta si cel din stinga, ieseau oamenii si desfundau ulitele prin tot satul.......acuma asteptam Primarul sau femeia de serviciu de la bloc....... stati asa pina la primavara si asteptati......
2.   DESZAPEZIRI trimis de
(19 dec 2009, 10:49:27
Nu stiu ce parere aveti voi,dar se pare din punctul meu de vedere ca anul acesta la Suceava cei de la Rosal aproape ca si-au facut datoria bine.Nu lucrez la ei sau pe la primarie ca sa am motive sa ii laud,dar eu unul lucrez ca sofer si am circulat toate zilele astea in conditii relativ bune.Zapada s-a inlaturat de pe carosabil repede,singura problema care mai ramanea descoperita era faptul ca se forma gheata si ar fi fost cazul sa imprastie mai eficient si rapid nisip cu sare.Spre deosebire de restul tarii la Suceava am circulat,deci nu au fost luati total pe nepregatite ca de obicei.O bila alba pt cei care-si fac treaba.Daca am fi avut si drumuri fara gropi,,onorata' primarie,altele erau datele problemei,dar va trebui sa asteptam alte alegeri cred,ca sa va indurati sa mai asfaltati cativa metri!Oricum asa zisa reparare a drumurilor dupa schimbarea retelelor de apa este o bataie crunta de joc la adresa noastra.Sa nu o tineti tot asa,va urez pt la anul!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei