Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 dec 2009 - Anul XIV, nr. 295 (4281)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vizită

Exilul celebrului comisar Fediuc la Cernavodă ia sfârşit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comisarul Nelu Fediuc a revenit la Poliţia de Frontieră Siret, de la Cernavodă. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Ialomiţa, subinspector Mariana Roman, ne-a declarat că Nelu Fediuc este în continuare detaşat ca şef al Sectorului Poliţiei de Frontieră Cernavodă, dar până în data de 17 decembrie va sta la Siret, deoarece în această perioadă are loc evaluarea de sfârşit de an a activităţii poliţiştilor de frontieră.
„Exilul” lui Nelu Fediuc la Cernavodă expiră la începutul lunii ianuarie, dar este posibil ca acesta să nu mai plece în Ialomiţa până la sfârşitul anului şi să-şi prelungească şederea acasă cu zile de concediu. Pribegia comisarului Fediuc la frontiera internă de la Cernavodă a fost de şase luni şi a început la începutul lunii iulie a acestui an, când conducerea Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră a decis să-l mute pe malul Dunării, după ce mai mulţi subordonaţi şi colegi l-au acuzat că primeşte mită între 300-500 de euro şi că lunar ar primi peste 100.000 de euro pentru a-i favoriza pe traficanţii de ţigări pe ruta Ucraina – România.
„Măsura a fost luată pentru a elimina suspiciunile de corupţie care planau asupra activităţii de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Siret”, a justificat atunci măsura inspectorul principal Fabian Bădilă, purtătorul de cuvânt al IGPF.
Odată cu Fediuc au mai fost mutaţi adjunctul lui Fediuc la SPF Siret, inspectorul Gheorghe Irimescu, care a fost detaşat la Zimnicea, şi comisarul Aurel Anea, şef Punct de Trecere a Frontierei Siret, trimis la Săcuieni, în Bihor. Cei trei şi-au început activitatea la noile slujbe cu concedii medicale. Acum, detaşarea de şase luni expiră şi se pot întoarce la Siret.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Exilul celebrului comisar Fediuc la Cernavodă ia sfârşit.
 Vizualizări articol: 628 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Exilul celebrului comisar Fediuc la Cernavodă ia sfârşit5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei