Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 dec 2009 - Anul XIV, nr. 289 (4275)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Săpături

Lucrările de termoficare vor fi continuate în primăvară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O nouă repriză de lucrări la reţelele de termoficare va începe în Suceava în primăvara anului viitor. Nu este vorba de noi proiecte, ci de continuarea celor demarate în 2009 şi realizate doar parţial de firmele care şi-au adjudecat lucrările cu o întârziere destul de mare.
Acest lucru a fost adus la cunoştinţa reprezentanţilor asociaţiilor de proprietari de către primarul Ion Lungu, în momentul când aceştia au reclamat faptul că spaţiile verzi din zonele administrate de ei, trotuarele sau chiar şi străzile, nu au fost aduse la starea iniţială, iar echipele acestor firme şi-au luat deja tălpăşiţa.
“Nu vă temeţi, nu pleacă nimeni până când nu îşi termină treaba. Spaţiile verzi nu puteau fi refăcute acum, în iarnă, iar pe de altă parte, nici lucrările nu sunt încă finalizate. Din cauza întârzierilor de demarare a proiectului şi pentru că firmele de construcţii nu au putut respecta graficul asumat, a fost realizat doar 85% din ce ne-am propus pe 2009. Restul de 15% se va face în primăvară, atunci când vor trebui să refacă toate zonele în care au lucrat. Oricum, nu li se încheie procesul final de predare-primire şi nu îşi primesc ultima tranşă de bani până când nu au şi avizul asociaţiilor de proprietari, aşa că aveţi control asupra a ceea ce refac şi ce nu”, le-a spus Lungu preşedinţilor şi administratorilor de asociaţie.
De altfel, pentru prima dată în luni de zile, nu s-a mai ţinut comandamentul şi pe partea de termoficare, pentru că lucrările exterioare, pe conductele magistrale şi secundare de furnizare a energiei termice, au fost finalizate, iar mare parte din firme şi-au trimis deja oameni acasă, singurele lucrări care se mai fac fiind cele de amenajare interioară a punctelor termice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările de termoficare vor fi continuate în primăvară.
 Vizualizări articol: 605 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Lucrările de termoficare vor fi continuate în primăvară5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei