Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 dec 2009 - Anul XIV, nr. 289 (4275)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Coliziune violentă

Accident la ieşirea din Suceava spre Şcheia, după ce un şofer a derapat pe mâzgă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer care a derapat şi a intrat pe sensul opus de mers, izbind violent o altă maşină, a provocat un accident soldat cu doi răniţi, totul petrecându-se la ieşirea din municipiul Suceava spre Şcheia. Evenimentul rutier s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 9.15, după coliziunea dintre cele două maşini traficul din zonă desfăşurându-se cu greutate timp de aproximativ o jumătate de oră.
Din cercetările poliţiştilor de la circulaţie rezultă că Florin B., în vârstă de 24 ani, din comuna Pătrăuţi, aflat la volanul unui autoturism BMW, care venea dinspre Şcheia, a scăpat maşina de sub control din cauză că circula cu viteză pe un carosabil acoperit cu mâzgă, intrând pe sensul opus de mers şi lovind o maşină VW Passat, condusă de Cristina D., în vârstă de 21 de ani, localnică din municipiul Suceava.
Urmare a impactului deosebit de violent, ambele autoturisme au fost serios avariate, maşina VW fiind proiectată în şanţul de lângă şosea, în timp ce BMW-ul a rămas pe carosabil.
Un tânăr de 24 de ani şi o fată de 26 de ani, pasageri în maşina BMW, au ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, având mai multe leziuni. După investigaţii, medicii i-au diagnosticat cu leziuni uşoare, care necesită până în şapte zile de îngrijiri medicale.
Porţiunea de drum pe care s-a produs accidentul este caracterizată de poliţişti drept una foarte periculoasă, adesea şoferii, mai ales cei care coboară spre Şcheia, circulând cu viteză.
Şoferul care a provocat accidentul este posesor de permis de conducere din 2009, condiţii în care nu putea avea experienţă în condiţii de deplasare mai dificile.
Ambii conducători auto, care nu au suferit leziuni de pe urma impactului, au fost verificaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident la ieşirea din Suceava spre Şcheia, după ce un şofer a derapat pe mâzgă.
 Vizualizări articol: 758 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Accident la ieşirea din Suceava spre Şcheia, după ce un şofer a derapat pe mâzgă3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cai putere trimis de
( 9 dec 2009, 14:10:31
Nu stiu daca stiti ca afara (vest europa) cind cumperi un ferrari,porche,lamborghini ai gratis si citeva ore de un profesional care te invata sa controlezi caii de sub capota,poate la noi ar trebui un profesional sa ne invete sa controlam o masina de mana a doua cu tractiune pe spate si cu cauciucuri de plastic ca astea apar mai mereu in accidente la tv.
2.   :) trimis de
( 9 dec 2009, 14:28:02
Ce-i aia "profesional"? De la scoala profesionala?

Cand cumperi biemveul cu 3 lei de la un turc... pardon, neamt din Germania, crezi ca te lasa buzunarul sa dai bani sa inveti si sa-l conduci? Crezi ca ai bani si de cauciucuri cum trebuie? Crezi ca te duce capul cat de dificil e, in comparatie cu tractiune fata, de condus o masina cu tractiune spate, mai ales toamna/iarna?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei