Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 nov 2009 - Anul XIV, nr. 278 (4264)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Deliberativul judeţean a aprobat

Centrul pentru victimele violenţei în familie la Gura Humorului, o certitudine

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Proiectul privind înfiinţarea Centrului pentru victimele violenţei în familie la Gura Humorului a fost aprobat de deliberativul judeţean. Consiliul Judeţean Suceava va contribui cu o cotă de cofinanţare de 10%, reprezentând 11.500 de euro, şi va acoperi costurile de funcţionare a Centrului pe o perioadă de şase ani. Obiectivul de activitate al centrului se va menţine până la finalizarea duratei de amortizare a investiţiei.
Proiectul „Centrul multifuncţional destinat victimelor violenţei în familie”, în valoare totală de 115.000 de euro, este finanţat prin Programul de Incluziune Socială, care sprijină autorităţile locale în vederea dezvoltării de servicii sociale pentru cele mai vulnerabile categorii de persoane.
Noua structură va funcţiona în clădirea vechiului Centru de plasament „George Sidorovici” (etajul I), desfiinţat în anul 2002 printr-un proiect Phare. Clădirea va fi dotată cu echipamente şi mobilier necesare găzduirii temporare a persoanelor aflate în dificultate pe o perioadă determinată de la şapte la 90 de zile, până la maximum 180 de zile.
În cadrul Centrului se vor amenaja cabinete pentru consiliere psihologică, consiliere juridică şi asistenţă socială. Centrul va avea o capacitate de 12 locuri.
Scopul proiectului presupune acordarea asistenţei, suportului şi consilierea victimelor violenţei în familie, care se confruntă cu dificultăţi sociale şi economice, sprijinirea integrării lor sociale şi identificarea unor soluţii de perspectivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Centrul pentru victimele violenţei în familie la Gura Humorului, o certitudine.
 Vizualizări articol: 1193 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Centrul pentru victimele violenţei în familie la Gura Humorului, o certitudine0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei