Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 nov 2009 - Anul XIV, nr. 274 (4260)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Proiecte

Încep lucrările de modernizare a drumului judeţean Salcea - Roşcani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Firmele Transporturi Auto Botoşani şi SC Tel Drum Ialomiţa vor realiza lucrările de modernizare a drumului judeţean Salcea – Vereşti - Fântânele – Roşcani. Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, instanţele au stabilit în cursul zilei de ieri câştigătorul licitaţiei de execuţie, astfel încât în perioada imediat următoare vor putea începe lucrările de modernizare. Flutur a precizat că acest drum va fi modernizat cu fonduri europene, obţinute printr-un proiect promovat prin Programul Operaţional Regional. El a adăugat că, potrivit proiectului, lucrările vor consta în modernizarea a 19 kilometri de drum, valoarea investiţiei fiind de aproximativ 14 milioane de lei.
Gheorghe Flutur a mai spus că drumul Salcea – Vereşti – Roşcani este ultimul dintre cele cinci drumuri judeţene care vor fi modernizate cu fonduri europene, obţinute în urma promovării de către Consiliul Judeţean a unor proiecte prin Programul Operaţional Regional.
Pe de altă parte, şeful administraţiei judeţene a declarat că recent au fost finalizate lucrările de modernizare a drumului judeţean Siret – Frătăuţii Noi, o investiţie în valoare de peste 660.000 euro. Flutur a mai spus că proiectul a fost implementat de către Consiliul Judeţean în parteneriat cu Administraţia Regională de Stat din Cernăuţi, lucrările constând în modernizarea a aproape 1,5 km de drum şi reabilitarea unui pod din beton armat cu lungimea de 16 metri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încep lucrările de modernizare a drumului judeţean Salcea - Roşcani.
 Vizualizări articol: 707 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Încep lucrările de modernizare a drumului judeţean Salcea - Roşcani4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei