Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 nov 2009 - Anul XIV, nr. 271 (4257)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsură

Finanţiştii suceveni vor lucra şi în zilele de concediu fără plată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Activitatea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice nu va fi afectată de zilele de concediu fără plată pe care angajaţii acestei instituţii trebuie să le ia potrivit legii. Directorul coordonator al DGFP Suceava, Petrică Ropotă, a precizat că angajaţii instituţiei au avut de optat între a intra în concediu fără plată timp de patru zile sau pentru a lucra câte patru ore pe zi, cu reducerea programului de lucru. El a precizat că pentru luna noiembrie, salariaţii DGFP Suceava, la fel ca şi ceilalţi bugetari, vor avea salariile diminuate cu sumele aferente celor patru zile de concediu fără plată. Cu toate acestea, Petrică Ropotă a precizat că, deşi, teoretic, angajaţii instituţiei vor trebui să lucreze în unele zile doar patru ore, ei vor sta la serviciu pe toată durata programului normal. Ropotă a arătat că salariaţii au fost cei care s-au declarat de acord să se prezinte la serviciu timp de opt ore, chiar şi în zilele în care ar fi trebuit să muncească doar patru.
„În urma discuţiilor cu şefii serviciilor din cadrul DGFP Suceava, precum şi cu cei ai structurilor din teritoriu, majoritatea angajaţilor au declarat că înţeleg care sunt problemele cu care se confruntă economia şi s-au declarat de acord să continue activitatea, după programul normal”, a spus Ropotă.
Pe de altă parte, trebuie spus că la Garda Financiară Suceava, comisarii nu îşi vor lua cele patru zile de concediu fără plată, optând pentru program redus de lucru. Directorul coordonator al acestei instituţii, Ionuţ Vartic, a precizat că începând de luni, comisarii vor lucra cu trei ore mai puţin, timp de zece zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Finanţiştii suceveni vor lucra şi în zilele de concediu fără plată.
 Vizualizări articol: 566 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Finanţiştii suceveni vor lucra şi în zilele de concediu fără plată3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei