Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 nov 2009 - Anul XIV, nr. 271 (4257)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La judecată

Bătut şi înjunghiat de trei ori, pentru că a încercat să aplaneze un conflict

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi indivizi din comuna Ilişeşti au fost daţi, ieri, pe mâna judecătorilor, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, fiind acuzaţi că au bătut şi înjunghiat de trei ori un consătean care încercase să aplaneze un conflict.
Faptele pentru care cei doi, Daniel Ipate şi Emanuel Ovidiu Bădoiu, vor ajunge în boxa acuzaţilor Tribunalului Suceava s-au petrecut pe 13 septembrie a.c..
Scandalul a fost provocat iniţial de către Bădoiu, care, se arată în rechizitoriul anchetatorilor, a sărit la bătaie la un consătean care, din greşeală, i-a lovit cu un motoscuter bicicleta pe care o lăsase parcată în faţa unei crâşme de pe raza comunei.
În acel moment, însă, în altercaţia dintre cei doi a intervenit Vasile Cristian Sanda, care i-a cerut pe un ton ridicat lui Bădoiu să se liniştească. Acesta din urmă s-a conformat, însă nu i-a picat prea bine „tupeul” consăteanului care a intervenit între el şi bărbatul care îi tamponase bicicleta.
După ce a mai băut câteva pahare de rachiu pe terasa barului cu pricina şi le-a povestit unor amici tot incidentul, mărturisindu-le că intenţiona să-l bată pe Vasile Cristian Sanda în acea seară, unul dintre tovarăşii de pahar, Daniel Ipate, s-a oferit să-l ajute în planul său de răzbunare.
Când victima ( n.r. -Vasile Cristian Sanda) a ieşit din local (în jurul orei 21:15), cei doi l-au urmărit şi după aproximativ 25 de metri l-au atacat de la spate.
Bădoiu, susţin anchetatorii, l-a lovit pe Sanda cu o sticlă de bere în cap, după care a început să-l lovească peste spate cu o bucată de lemn smulsă dintr-un gard.
Deşi victima căzuse la pământ, Daniel Ipate a scos un briceag şi a înjunghiat-o de trei ori în zona hemitoracelui.

 

Arestat pentru tentativă de omor

Strigătele de ajutor ale lui Vasile Cristian Sanda au fost auzite de proprietarul unei case din apropiere, care a ieşit să vadă ce se întâmplă, moment în care victima a reuşit să fugă până într-un bar din apropiere. Aici, însă, din cauza rănilor suferite, s-a prăbuşit în stare de inconştienţă, trezindu-se la „Urgenţele” Spitalului Judeţean.
După câteva zile de internare şi operaţii, Vasile Cristian Sanda a fost transferat la o clinică din Iaşi, fiind externat abia pe data de 5 octombrie a.c.
Medicii au apreciat că două dintre loviturile de cuţit i-au pus viaţa în pericol, motiv pentru care Daniel Ipate a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor, infracţiune pentru care, de altfel, a fost trimis în judecată, în cursul zilei de ieri.
Complicele său, Emanuel Ovidiu Bădoiu, a scăpat mai ieftin, urmând să fie judecat pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătut şi înjunghiat de trei ori, pentru că a încercat să aplaneze un conflict.
 Vizualizări articol: 1742 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Bătut şi înjunghiat de trei ori, pentru că a încercat să aplaneze un conflict3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei