Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 nov 2009 - Anul XIV, nr. 270 (4256)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Program naţional

Două blocuri, reabilitate termic până la finele săptămânii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primele două blocuri din municipiul Suceava reabilitate termic prin programul naţional de anvelopare termică vor fi gata până la finele acestei săptămâni.
Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat ieri că cele mai avansate sunt lucrările de la blocurile 12 şi 14, de pe strada Mihai Viteazu, executate de firma Agacon, care vor fi date ca exemplu de reuşită a programului de anvelopare pentru cei care aveau îndoieli asupra eficienţei anvelopării termice.
“Am chemat la discuţii, marţi dimineaţa, la 07.30, toate firmele implicate în programul de reabilitare termică, pentru a vedea care este starea lucrărilor începute în Suceava. La unele blocuri a fost deja montată tâmplăria termopan şi e aproape gata stratul de izolare exterioară, dar la alţii lucrurile se mişcă destul de încet. Trebuie să-i mânăm de la spate, să finalizeze lucrările acum, când vremea ne permite, nu când frigul e mai puternic”, a spus Ion Lungu.
În municipiul Suceava, în programul naţional de reabilitare termică, prin care 50% din costul lucrării este finanţat de stat, 30% de primărie şi numai 20% de către locatari, sunt înscrise 16 blocuri. Iniţial, au fost înscrise 31 de blocuri, dar în urma refuzului locatarilor din 15 blocuri de a suporta cheltuielile care le revin, pe motiv că ies mai bine dacă le fac pe cont propriu, bugetul alocat Sucevei de la nivel central au fost redus la jumătate, adică 4,2 milioane de lei de la Guvern.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două blocuri, reabilitate termic până la finele săptămânii.
 Vizualizări articol: 1128 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Două blocuri, reabilitate termic până la finele săptămânii1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei