Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 nov 2009 - Anul XIV, nr. 260 (4246)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sfidare

Termica nu se mai oboseşte să anunţe nici măcar sistările programate ale apei calde

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Societatea de termoficare din municipiul Suceava este depăşită de multiplele probleme care apar în sistem. Cu întârzieri mari la programul de înlocuire a conductelor din oraş, Termica SA Suceava a ajuns în situaţia de a nu mai anunţa nici măcar opririle programate ale apei calde, astfel că locatarii se trezesc, fără nici un avertisment, că nu mai au apă caldă la robinete.
Aşa au păţit cei care locuiesc în blocurile turn de pe bulevardul George Enescu arondate la punctul termic modernizat 4/2, care au constatat, ieri dimineaţă, că nu au apă caldă.
Întrebat dacă este vorba despre o avarie, directorul de la Termica SA, Constantin Plăcintă, ne-a declarat că este o întrerupere programată pentru înlocuirea unei porţiuni de racord primar şi că spre seară, în jurul orei 19.00, furnizarea apei va fi reluată.
„În mod normal, întreruperea apei ar fi trebuit anunţată pentru că lucrarea a fost cu siguranţă programată cel puţin din ziua precedentă. Ce pot să spun?”, ne-a întrebat directorul Plăcintă.
În ceea ce priveşte celelalte lucrări promise a fi finalizate marţi şi miercuri, directorul societăţii de termoficare ne-a spus că la punctul termic de pe strada Tipografiei apa caldă urma să fi furnizată, cel mai probabil, aseară, în Obcini situaţia este rezolvată integral, iar în Cuza Vodă 6, exista posibilitatea să fie rezolvată, tot ieri seară, problema încălzirii în 14 din cele 28 de scări de bloc la care nu s-au finalizat lucrările, urmând ca, ulterior, să fie şi apă caldă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Termica nu se mai oboseşte să anunţe nici măcar sistările programate ale apei calde.
 Vizualizări articol: 1430 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Termica nu se mai oboseşte să anunţe nici măcar sistările programate ale apei calde5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "situatie rezolvata" trimis de
( 5 nov 2009, 11:09:07
Ce situatie este rezolvata in Obcini?Adica tot cartierul are apa calda si caldura?Si atunci de ce dardai de frig in casa?Mai tare derutati oamenii,mai bine v ati informa exact despre ce este vorba!
2.   Veniti in Radauti trimis de
( 5 nov 2009, 11:40:00
salut,

veniti in Radauti sa vedeti cum obosim noi alergand pe la asociatii petru a afla de ce, subit, nu mai avem nici apa calda, nici rece si cateodata nici caldura?

(DE)Servicii Comunale, jos palaria!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei