Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 oct 2009 - Anul XIV, nr. 248 (4234)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sancţiuni

Peste 50 de amenzi, după o razie a poliţiei în zona unităţilor de învăţământ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O amplă razie a poliţiştilor, care a vizat şcolile din judeţ şi zonele adiacente acestora, s-a soldat cu aplicarea a mai bine de 50 de amenzi, marea majoritate a acestora pentru încălcarea normelor de ordine şi linişte publică.
Poliţişti din tot judeţul au descins marţi după-amiază în nu mai puţin de 360 de unităţi de învăţământ, având întâlniri cu directorii şcolilor şi cadrele didactice, pentru semnalarea problemelor privind aspectele ce ţin de poliţie, organizând şedinţe cu elevii şi verificând activitatea a sute de agenţi economici care au puncte de lucru lângă unităţile şcolare.
În total, au fost aplicate 55 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 12.260 de lei, cele mai multe în baza legii 61/1991, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, dar şi pentru comerţ ilicit şi comercializarea către minori a produselor din categoria celor interzise lor.
„În cadrul acestor controale au fost identificaţi 148 de minori şi elevi problemă, precum şi 65 de elevi care lipseau nemotivat de la cursuri. Am avut 32 de situaţii în care persoane şi grupuri de persoane au fost îndepărtate din preajma şcolilor, şase indivizi fiind fotografiaţi, amprentaţi şi introduşi în bazele de date ale poliţiei”, a declarat inspectorul Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 50 de amenzi, după o razie a poliţiei în zona unităţilor de învăţământ .
 Vizualizări articol: 1436 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Peste 50 de amenzi, după o razie a poliţiei în zona unităţilor de învăţământ5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Magazine in incinta scolilor! trimis de
(22 oct 2009, 11:45:02
Este sub orice limita a bunului simt, stiu scoli generale ce au magazin in incinta scolii unde vand sucuri si snacks-uri. Ca parinte incerc sa-mi hranesc copilul cat mai sanatos cu putinta, il trimit la scoala pentru o educatie si un exemplu bun si ce vad acolo? Frumusete de magazin numai cu porcarii in el. Nu inteleg ce e cu bataia asta de joc. Pp. ca acel buticas e a d-lui director sau a unui vreun profesor...rusine... D-ul sau d-na dir.in cf. cu ce lege conduce aceea institutie de STAT (de specificat) si permite vanzarea impotriva legii a acelor alimente daunatoare.Bani pentru zeci de fonduri cereti, din bun simt nici la copiii nu va ganditi macar...la sanatatea lor...
1.1  RE: Magazine in incinta scolilor! trimis de
(23 oct 2009, 00:05:34
Subscriu la spusele tale. Bombele alea sunt aducatoare de profit unor smecheri din cadrul scolilor respective sau care au relatii cu acestia. Sa nu mai vorbesc de ce se mananca pe la scoala in zilele astea...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei