Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 oct 2009 - Anul XIV, nr. 248 (4234)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Finanţare

MTS alocă fonduri pentru modernizarea taberelor Bucşoaia şi Balada

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Taberele şcolare Bucşoaia (Frasin) şi Balada (Gura Humorului) ar putea să fie redeschise în cursul anului viitor, a anunţat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Daniel Cadariu. El a precizat că Ministerul Tineretului şi Sporturilor a aprobat deja alocarea sumei de un milion de lei (10 miliarde de lei vechi) pentru începerea lucrărilor de modernizare a celor două tabere.
„Urmează ca în perioada următoare să fie adoptată şi Hotărârea de Guvern prin care se alocă un milion de lei, pentru ca mai apoi să fie repartizată şi diferenţa de sumă necesară pentru finalizarea lucrărilor. Sunt investiţii care trebuie să se realizeze cât mai repede, astfel încât să reuşim să redeschidem cele două tabere”, a spus Daniel Cadariu.
El a adăugat că 600.000 de lei ar urma să fie alocaţi pentru tabăra din Bucşoaia, iar 400.000 de lei vor ajunge la tabăra Balada din Gura Humorului. Cadariu a mai spus că sumele vor fi folosite în special pentru modernizarea cantinelor, a blocurilor alimentare, a reţelelor de utilităţi şi pentru o parte din spaţiile de cazare. Vicepreşedintele CJ Suceava a adăugat că, după realizarea acestor lucrări, urmează să se demareze demersurile pentru obţinerea avizelor de funcţionare din partea autorităţilor sanitare.
Pe de altă parte, Daniel Cadariu a apreciat că numai pentru tabăra din Bucşoaia, suma totală necesară pentru lucrările de modernizare ar fi de aproximativ două milioane de lei (20 de miliarde de lei vechi). Cele două tabere nu mai sunt funcţionale de câţiva ani, lipsa investiţiilor făcând ca autorităţile sanitare să nu mai acorde autorizaţiile de funcţionare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MTS alocă fonduri pentru modernizarea taberelor Bucşoaia şi Balada.
 Vizualizări articol: 1372 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
MTS alocă fonduri pentru modernizarea taberelor Bucşoaia şi Balada5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Un lucru bun! trimis de
(22 oct 2009, 19:30:42
Iata un lucru bun, dar nu era mai bine ca in loc de susele alea facute de Monica Ridzi, sa fi fost dirijati atunci acesti bani pentru cele 2 tabere scolare? Toti isi clameaza "succesurile", dar greselile nu si le-asuma nimeni din acest partid de guvernamant? Daca tot auzim mereu placa cu Grivco si mogulii, n-ar fi bine sa auzim si explicatia privind intalnirea liderilor PDL in casa lui Silvian Ionescu, ofiterul de securitate al Republicii Socialiste Romania la Anvers? Daca tot vorbim de necesitatea insanatosirii morale a clasei politice, am putea afla si noi, de ce Monica Ridzi este tinuta foarte fix in functia de presedinte al Tineretului Democrat, cumva oare, pentru continua insanatosire morala a tinerilor??

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei