Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 oct 2009 - Anul XIV, nr. 239 (4225)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Universitatea “Petre Andrei” şi-a deschis ieri porţile pentru studenţii suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Studenţii suceveni care studiază la una dintre facultăţile din cadrul Universităţii „Petre Andrei” din Iaşi au participat ieri la ceremonia de deschidere a noului an universitar, eveniment care s-a desfăşurat în Aula Colegiului Naţional de Informatică „Spiru Haret” din Suceava.
La festivitatea de deschidere a noului an au participat rectorul universităţii, profesorul Doru Tompea, decanul Facultăţii de Asistenţă Socială, profesorul Anca Tompea, decanul Facultăţii de Psihologie, Mariana Caluschi, decanul Facultăţii de Ştiinţe Politice, profesorul Cristian Bocancea, profesori universitari ai facultăţilor şi studenţi ai universităţii.
„Inaugurarea noului an se face sub cele mai bune auspicii, toate componentele universităţii şi toate facultăţile funcţionează legal, iar Guvernul României a luat act de intrarea în legalitate a Universităţii <Petre Andrei>. Oferta noastră este bogată şi, pe lângă programele de licenţă, oferim şi 25 de programe de studii universitare de masterat”, a declarat rectorul universităţii, Doru Tompea. Acesta a mai precizat că Universitatea „Petre Andrei” este din acest an posesoarea Cartei Erasmus, un certificat european care permite efectuarea de mobilităţi între studenţii de la „Petre Andrei” cu cei din alte universităţi europene.
Anul acesta, Universitatea „Petre Andrei” ocupă poziţia a şasea într-un clasament naţional în ceea ce priveşte inserţia absolvenţilor pe piaţa muncii.
La Centrul de consultanţă, promovare şi selecţie a candidaţilor de la Suceava sunt înscrişi 50 de studenţi la Facultatea de Drept, licenţă, şi 30 de masteranzi. Alţi 16 studenţi sunt înscrişi la Facultatea de Asistenţă Socială, în timp ce Facultatea de Psihologie are 15 studenţi.
Directorul Departamentului de Relaţii Publice din cadrul Universităţii „Petre Andrei”, lectorul universitar Daniel Şandru, a declarat că „studenţii primesc toate cursurile în format electronic şi, periodic, primesc consultanţă din partea profesorilor care vin de la Iaşi”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Universitatea “Petre Andrei” şi-a deschis ieri porţile pentru studenţii suceveni.
 Vizualizări articol: 2627 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Universitatea “Petre Andrei” şi-a deschis ieri porţile pentru studenţii suceveni1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ha ha ha trimis de
(12 oct 2009, 12:09:52
Sa fie universitatea asta Sorbona a Romaniei ???

Iar incep 50 scoala si dupa 3-4 ani termina 500 ?

P.S. Spaga la examene e mai mare de 10 roni ? Ca la cat de flamanzi sunt unii profesori care se prostitueaza predand la aceste universitati fantoma m-as mira !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei