Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 oct 2009 - Anul XIV, nr. 239 (4225)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

A abandonat maşina după ce a fost depistat cu ţigări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din judeţul Botoşani şi-a abandonat autoturismul după ce a fost depistat în neregulă de poliţiştii de frontieră sireteni.
Sâmbătă, un echipaj de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Siret a executat o acţiune pe linia combaterii traficului cu ţigări, ocazie cu care au oprit pentru control un autoturism Volkswagen Passat condus de Daniel G., în vârstă de 20 de ani, din localitatea Broscăuţi, judeţul Botoşani. Deoarece acesta transporta o cantitate mare de ţigări, poliţiştii de frontieră i-au solicitat să se deplaseze la sediul Sectorului în vederea verificărilor, moment în care tânărul a părăsit locul unde a fost oprit, abandonând autoturismul.
Purtătorul de cuvânt de la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar Ilie Poroch-Seriţan, a declarat că în aceste condiţii s-a luat măsura conducerii maşinii la sediul S.P.F. Siret, unde au fost descoperite 2.710 pachete de ţigări (1.810 pachete marca Marble şi 900 pachete marca Ashima). Poroch-Seriţan a precizat că ţigările, în valoare de 11.518 lei, au fost predate organelor vamale, urmând a se lua măsurile legale ce se impun faţă de conducătorul auto.
După scurt timp, poliţiştii de frontieră sireteni au mai descoperit într-un autoturism Nissan, condus de ucraineanul Serhii K., de 32 de ani, o mie de pachete marca Monte Carlo de provenienţă ucraineană, fără documente legale de însoţire a mărfii. Fiind întrebat de provenienţă ţigărilor, şoferul a declarat că le-a cumpărat de la diferite persoane de pe raza oraşului Siret şi intenţiona să le comercializeze în municipiul Rădăuţi.
La fel ca şi în primul caz, ţigările, în valoare de 4.250 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar ucraineanul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.500 lei, conform legii 12/1990 republicată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A abandonat maşina după ce a fost depistat cu ţigări.
 Vizualizări articol: 1803 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 3 voturi
A abandonat maşina după ce a fost depistat cu ţigări4.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cat de prosti sunt unii !!! trimis de
(12 oct 2009, 12:04:45
N-o sa-i inteleg niciodata pe cei ce fac "glumite" de genul asta. Pai daca stii ca nu ai voie sa traversezi pe culoarea rosie si te incapatanezi si travesezi si te infasoara unul pe roata te intrebi de ce ti s-a intamplat tocmai tie asa ceva ? Daca stii ca nu ai voie sa consumi si sa faci trafic de droguri dar tu te crezi mai destept decat toti ceilalti te intrebi de ce stai ca boul la pension sau in cel mai nefericit caz iti trece un glonte pein creier ? FRAIERILOR !!! Treziti-va !!! Voi chiar credeti ca politistii si vamesii sunt prosti ? Deosebita generatie de emoo-isti, drogati, manelisti, pitipoance si cocalari...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei