Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 sep 2009 - Anul XIV, nr. 227 (4213)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pe poziţii de război

Câţiva pomi tăiaţi au băgat vrajba între viceprimarul din Mitoc şi unul dintre consilieri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un consilier local din Mitocu Dragomirnei şi viceprimarul comunei sunt în război deschis. Motivul: câţiva pomi pe care viceprimarul i-a tăiat în gospodăria socrului consilierului local.

 

Merele discordiei dintre consilierul George Rodinciuc, ales pe listele PSD, şi viceprimarul Mihai Pentiuc, membru al PD-L, sunt fructele din pomii puşi la pământ acum câteva zile. Rodinciuc îl acuză pe viceprimar că a intrat pe proprietatea socrului său fără a avea nici un fel de aprobare şi a distrus o bună parte din recolta de fructe, o porţiune dintr-o bucătărie de vară şi câţiva metri de gard.
“Săptămâna trecută am primit un telefon de la un vecin al socrului meu care îmi spunea să vin rapid că e de jale. Nu am putut ajunge imediat pentru că eram plecat din judeţ, dar când m-am întors mi-am pus mâinile în cap. Mai mult de zece pomi fructiferi au fost distruşi în mod barbar, iar în cădere au afectat şi o parte din construcţii”, a mărturisit consilierul George Rodinciuc. L-a completat soţia acestuia, care a precizat că ea nu şi-a dat acordul pentru tăierea acestor pomi, iar tatăl ei, în vârstă de 91 de ani, este prea bătrân pentru a lua decizii în cunoştinţă de cauză.
“Ne-au spus că se întrerupe curentul la vecini din cauza crengilor care ating firele de electricitate. Măcar dacă ne spunea cu 2-3 zile înainte că vor să taie pomii, veneam şi culegeam fructele, că aşa au rămas toate pe jos. Făceam totul civilizat, fără să distrugem”, a spus soţia consilierului Rodinciuc.

 

Viceprimar Mitocu Dragomirnei: “Am făcut ce trebuia să fac”

Contactat telefonic, viceprimarul din Mitocu Dragomirnei, Mihai Pentiuc, a declarat că acţiunea de săptămâna trecută a fost dictată de plângerile mai multor persoane. Acestea ar fi reclamat că au probleme cu aparatura din casă din cauza întreruperilor frecvente de curent.
“Reprezentantul E.On a venit şi ne-a anunţat că poate întrerupe alimentarea cu energie electrică, iar ca urmare noi am mers la locuinţa familiei Popovici (n.r. – socrul consilierului Rodinciuc) pentru a curăţa pomii. Am primit şi acceptul telefonic al doamnei Rodinciuc, aşa că din punctul meu de vedere am făcut ce trebuia să fac. Nu-mi reproşez nimic, iar cât despre un conflict politic, nici nu poate fi vorba de aşa ceva. Nu am făcut decât să ajut nişte oameni din satul Mitocaş”, a precizat viceprimarul Mihai Pentiuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câţiva pomi tăiaţi au băgat vrajba între viceprimarul din Mitoc şi unul dintre consilieri.
 Vizualizări articol: 765 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Câţiva pomi tăiaţi au băgat vrajba între viceprimarul din Mitoc şi unul dintre consilieri3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei