Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 sep 2009 - Anul XIV, nr. 223 (4209)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vizită de lucru

Flutur merge la Munchen pentru a aduce investitori germani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că pe data de 1 octombrie 2009 se va afla în capitala landului Bavaria din Germania, Munchen, unde va avea o întâlnire cu mai mulţi oameni de afaceri germani.
Flutur a precizat că, în cadrul discuţiilor, va prezenta oportunităţile de afaceri din Regiunea de Nord – Est, în special în domeniul infrastructurii. El a precizat că va pleca în Germania alături de ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, şi cel al Administraţiei, Vasile Blaga.
„Interesul nostru este să găsim investitori pentru mai multe domenii de activitate. Din acest motiv voi prezenta şi oportunităţile care există în domenii precum creşterea animalelor, turism sau industria uşoară”, a spus Flutur. El a adăugat că în cadrul vizitei în Germania se va întâlni şi cu premierul Bavariei, Horst Seehofer, şi cu preşedintele regiunii Schwaben, Jurgen Reichard.

 

Asociaţia „Produs în Bucovina” ar putea să-şi expună produsele la Bruxelles

Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a mai declarat că Ambasada României la Bruxelles a trimis o adresă Consiliului Judeţean Suceava prin care informează această instituţie că, în cursul anului 2010, va putea organiza o misiune economică în capitala Belgiei.
Flutur a arătat că intenţia administraţiei judeţene este de a promova produsele tradiţionale din judeţului Suceava în Belgia, motiv pentru care este posibil ca la această misiune economică să participe şi Asociaţia „Produs în Bucovina”. „Interesul nostru este să ieşim pe piaţa Uniunii Europene, în special cu produse agroalimentare. De aceea am început să încurajăm asocierea procesatorilor şi producătorilor agricoli, cu acea marcă Produs în Bucovina. Şi dacă lucrurile vor merge bine, vom acţiona în Timişoara, Cluj, Iaşi, după care vrem să mergem cu această marcă şi la Bruxelles”, a declarat Flutur.
El a reamintit că la sfârşitul acestei săptămâni, la Iulius Mall Suceava va fi deschis Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina”, unde vor participa peste o sută de expozanţi, cu produse agroalimentare şi meşteşugăreşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur merge la Munchen pentru a aduce investitori germani.
 Vizualizări articol: 640 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Flutur merge la Munchen pentru a aduce investitori germani5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei