Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 sep 2009 - Anul XIV, nr. 210 (4196)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unul după altul

15 răniţi, după un şir de accidente petrecute în câteva ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un număr de 15 persoane au ajuns la spital în cursul zilei de duminică, în interval de doar câteva ore, după producerea unor evenimente rutiere.
Şirul accidentelor a debutat duminică dimineaţă, în jurul orei 2.45, pe DN 2, în satul Praxia, comuna Fântâna Mare. Din cercetările poliţiei rezultă că Petru R., în vârstă de 23 de ani, din comuna Baia, aflat la volanul unui autoturism, a intrat cu viteză excesivă într-o curbă la dreapta, cauză din care a scăpat maşina de sub control şi a intrat pe sensul opus de mers, unde a lovit frontal o maşină condusă regulamentar de Roxana U., în vârstă de 27 de ani, din comuna Drăguşeni. Tânăra de la volan şi încă trei persoane, aflate în cele două maşini, au fost rănite în urma impactului, ajungând la spital.
Şoferul vinovat de producerea accidentului, care nu a suferit nici o leziune, a dispărut de la faţa locului, fiind identificat însă în scurt timp de poliţişti. Acesta era în stare de ebrietate, având o concentraţie de 0,53 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. El va răspunde penal pentru fugă de la locul accidentului şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Două accidente în zece minute, în acelaşi sat

Aproximativ zece minute mai târziu, tot în Praxia, pe DN 2, un autoturism de teren s-a răsturnat pe carosabil după ce şoferul a intrat cu viteză excesivă într-o curbă.
Echipajul de Descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de urgenţă Suceava a găsit la faţa locului trei tineri încarceraţi, în timp ce doi ieşiseră din maşină.
Iulian B., în vârstă de 22 de ani, Mihai D., în vârstă de 32 de ani, Ionuţ P., de 21 de ani, şi Ancuţa C., în vârstă de 20 de ani, toţi domiciliaţi în municipiul Fălticeni, au fost răniţi în urma accidentului. Până ieri poliţia nu stabilise cu certitudine cine se afla la volan în momentul accidentului, declaraţiile celor din autoturism fiind contradictorii.
Câteva ore mai târziu, la 7.45, tot pe DN 2, în comuna Forăşti, de această dată, s-a produs un alt accident rutier cu patru răniţi.
Pe fondul neatenţiei, o şoferiţă în vârstă de 60 de ani, Ana P., din Neamţ, aflată la volanul unui autoturism, s-a izbit violent într-un gard de la marginea drumului, toţi cei patru ocupanţi ai autoturismului ajungând la spital.
În jurul orei 9.00, pe DN 2E, în Solca, Vasile M., în vârstă de 28 de ani, din comuna Arbore, aflat la volanul unui autoturism, a ajuns cu maşina în şanţ, răsturnându-se de mai multe ori, după ce a intrat cu viteză excesivă într-o curbă deosebit de periculoasă.
Tânărul şi încă doi bărbaţi care se aflau în maşină au fost răniţi uşor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 15 răniţi, după un şir de accidente petrecute în câteva ore.
 Vizualizări articol: 619 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 5 voturi
15 răniţi, după un şir de accidente petrecute în câteva ore3.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Radare,amenzi si multa munca de prevenire! trimis de
( 8 sep 2009, 13:20:26
Sunt de parere ca radarele fixe erau foarte bune,chiar daca multi nu-mi impartasesc parerea, toti mergeau mai incet ,erau mai atenti...asa acum nu trece weekend fara 2-3 morti,nu e saptamana sa nu auzim de tragedii pe sosele din cauza vitezei....Sunt de parere ca actunile Politiei Rutiere ar trebui intesificate pe drmurile nationale si judetene pentru a preveni si a preantampina astfel de evenimente ,chiar daca aceste actiuni nu sunt prea populiste si nu prea sunt sustinute de autoritatile administrative(politicul din conducerea judetului).Trebuie aplicate amenzi usturatoare ca acei conducatori auto care se cred stapani soselelor sa plateasca pentru "vitejia" lor! Insa chiar si asa consider ca kegea ar trebui inasprita si ar trebui ca cei care o aplica sa aiba un sprijin mai mare din partea LEGi pentru a le intari autoritatea!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei