Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 sep 2009 - Anul XIV, nr. 205 (4191)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cerinţe

Lucrările de refacere a termoficării vor fi efectuate şi sâmbăta şi duminica

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Firmele care au câştigat licitaţiile de înlocuire a reţelelor de termoficare vor lucra nu doar în timpul săptămânii, ci şi sâmbetele şi duminicile, pentru a profita de orice zi în care vremea permite efectuarea lucrărilor necesare.
Acest lucru le-a fost cerut în mod expres ieri de către primarul Sucevei, Ion Lungu, în cadrul comandamentului de gestionare a lucrărilor ISPA şi de canalizare din oraş.
„Şi eu sunt un om credincios, dar timpul nu ţine cu noi. Vreau ca duminică să se lucreze măcar parţial, să se facă lucrări mai puţin pretenţioase, dar care să permită celorlalte echipe să înainteze cu lucrarea în timpul săptămânii.
Dacă nu lucrăm şi sâmbăta şi duminica nu mai avem cum să ne încadrăm. Dar nu vreau nici ca duminica să vină oamenii, să se uite la ceas şi să stea la umbră, că altfel degeaba mai spunem că lucrăm”, le-a transmis Lungu reprezentanţilor firmelor de construcţii care se ocupă de partea de termoficare.
Mai mult, lucrările nu trebuie să fie stopate nici măcar de sărbătorile legale, fiecare zi pierdută fiind considerată o piedică în furnizarea căldurii pentru suceveni, în iarna care se apropie.
“Nici nu se discută - trebuie să se lucreze săptămâna întreagă, fie că este sau nu sărbătoare. Dumnezeu să ne ierte, că de exemplu săptămâna viitoare este sărbătoarea Sfintei Marii, dar trebuie să lucrăm.
Nu sunt absurd, nu trebuie să vină duminica la lucru toate echipele, dar să fie măcar o treime, să facă ceva”, a spus Ion Lungu, care va face verificări în teren, să vadă dacă se respectă cele stabilite.

 

Izolarea conductelor, imposibilă în condiţii de umiditate

Necesitatea efectuării lucrărilor zi de zi, indiferent dacă este duminică sau altă zi de sărbătoare, a fost subliniată şi de directorul societăţii de termoficare a Sucevei, Constantin Plăcintă, care a precizat că situaţia este cu atât mai problematică, cu cât ultima parte a lucrărilor, cea de izolare a conductelor, nu poate fi efectuată în condiţii de umiditate.
În plus, ritmul de lucru va fi îngreunat în perioada următoare, de necesitatea de a efectua probe hidraulice pentru fiecare porţiune de conductă care este finalizată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările de refacere a termoficării vor fi efectuate şi sâmbăta şi duminica.
 Vizualizări articol: 1184 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Lucrările de refacere a termoficării vor fi efectuate şi sâmbăta şi duminica5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "Iarta-l ca nu stiu ce face" trimis de
( 2 sep 2009, 13:06:52
Ion Lungu: ,,Si eu sunt un om credincios, dar timpul nu tine cu noi".Credincios???Asta numesti credinta?Te poti numi credincios cand ai facut atatea "magarii"?Spune asa:sa mor eu ca nu am facut nici o magarie,sunt cinstit,nu am ciupit nici macar un ron,"am facut" totul ptr comunitate!Sa vedem cine te crede!Parerea mea este ca nici cei de la grupa pregatitoare nu te cred.Insa,esti "tareeee" credincios!!!
2.   "Iarta-l ca nu stiu ce face"! trimis de
( 2 sep 2009, 13:16:35
Din pacate,dvs d-le edil sef,credeti in" Sf Flutur,sf Boc si sf Basescu".Credinta in mai multi zei se numeste politeism.Cand o sa vina judecata de apoi,sfintii in care ati crezut o sa stea in iad alaturi de dvs.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei