Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 sep 2009 - Anul XIV, nr. 204 (4190)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pleacă acasă

Lotul „Puha”, pus în libertate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Arestaţi în urmă cu două luni pentru că au adus ilegal în România ţigări ucrainene în valoare de aproximativ jumătate de milion de euro, cinci indivizi din zona Rădăuţi vor pleca acasă. Lotul „Puha”, aşa cum este cunoscută această grupare, va părăsi arestul Poliţiei Suceava mâine seară.

 

Decizia de a nu le prelungi mandatele de arestare celor cinci indivizi din lotul „Puha” a fost luată la sfârşitul săptămânii trecute de magistraţii Tribunalului Suceava. Recursul procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava s-a judecat ieri la Curtea de Apel, iar judecătorii de aici au menţinut soluţia de a nu mai prelungi mandatele de arestare.
În aceste condiţii, fraţii Costică Puha, Ştefan Vasile Puha şi Dumitru Puha, zis „Dan”, Aurel Ţurcan şi Mihai Viorel Vicol vor părăsi arestul Poliţiei Suceava pe data de 2 septembrie, când le expiră cele 30 de zile de arest preventiv dictate de judecători în urmă cu o lună.
Cei cinci vor fi cercetaţi în continuare în stare de libertate pentru infracţiunile de constituire a unui grup organizat şi contrabandă cu ţigări. După cum singuri au recunoscut, indivizii cumpărau baxurile de ţigări pentru suma de 200 de euro şi le revindeau pentru 300 de euro.
Înainte de a fi arestaţi, la locuinţele celor cinci, dar şi la alte 12 adrese s-au efectuat percheziţii, de unde s-au ridicat aproape 80.000 de pachete de ţigări aduse din Ucraina, aproape 150.000 de lei, peste 4.000 de euro şi 200 de dolari. Anchetatorii spun că valoarea ţigărilor comercializate în mod ilicit de membrii grupării „Puha” se ridică la peste 500.000 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lotul „Puha”, pus în libertate.
 Vizualizări articol: 1606 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lotul „Puha”, pus în libertate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei